Hem

Humana Avopalvelut Laurean avainkumppaniksi

Julkaistu: 2020-10-12

”Meillä on jatkuva pula Uudellamaalla osaavasta työvoimasta, ja haluamme pitkälle tulevaisuudenkin tarpeita ajatellen olla näkyvä kumppani oppilaitosten kanssa, joista osaajia valmistuu”, kertoo Humana Avopalveluiden johtaja Kimmo Säikkä ammattikorkeakouluyhteistyön lähtökohdista.

Humana Avopalvelut avainkumppanuus

Kuvassa vasemmalta lehtori, tutkintovastaava Pia Harju Laureasta, johtaja Kimmo Säikkä Humana Avopalveluista ja aluepalvelu- ja liiketoimintapäällikkö Irene Väkevä-Harjula Laureasta.

 

Humana Avopalvelut ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat aloittaneet avainkumppaniyhteistyön, joka tarkoittaa muun muassa uusien koulutusten suunnittelua esimerkiksi osallistavaan dokumentaatioon, asiakastyön dokumentaatioon, mielenterveyteen sekä päihdetyöhön liittyen.

”Haluamme myös kumppanina tuoda opiskelijoille näkyvyyttä siihen, millaista työ yksityisellä puolella on ja miten siihen pääsee kiinni. Yhtenä osa-alueena on myös tutkimusyhteistyö ja lisä- ja muuntokoulutusyhteistyö nykyisen henkilöstömme osalta. Tarvitsemme laaja-alaisesti kumppaneita yhteiskunnan eri osa-alueilta kehittääksemme toimintaamme aina vain laajemmin asiakkaita palvelevaksi”, Säikkä toteaa.

Laurea on kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee noin 7400 opiskelijaa. Rekrytointiyhteistyön, projektiyhteistyön ja medianäkyvyyden lisäksi Laurea suunnittelee yhdessä avainkumppaneiden kanssa täydennyskoulutusta sosionomi (AMK) -tutkintoon.

Lisätietoja antaa:

Humana avopalvelut Kimmo Säikkä
Kimmo Säikkä Johtaja, avo-, mielenterveys- ja päihdekuntoutuspalvelut 050 428 9003