Hem

Perjantai 16.2.2023

 1. Johanna Perttilä, psykoterapeutti, työnohjaaja, yrittäjä, erityisluokanopettaja

  Psykoterapeutti ja työnohjaaja Johanna Perttilä rakastaa unelmia. Unelmat ovat ilmaista päänsisäistä huvittelua ennen varsinaista konkretiaa. Myös konkretiaa kuitenkin tarvitaan. Mistä sinä unelmoit, mitä kohti olet jo menossa? Dialogis Oy:n Johanna avaa aamun omien unelmienne äärelle.

 2. Taina Riipinen, Sosionomi, työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

  Lastensuojelukenttä koostuu lukuisista yksilöistä, joilla on joukko henkilökohtaisia identiteettejä. Heillä kaikilla on samaan aikaan kuitenkin yhteinen päämäärä – lasten ja heidän perheidensä auttaminen. Yhteisen identiteetin kirkastaminen ja vahvistaminen auttaa yhteisen päämäärän saavuttamisessa.

 3. Sampsa Suomi, työnohjaaja, prosessikonsultti ja kriisityön asiantuntija

  Pellervo Consultingin Sampsa Suomi on perehtynyt työhyvinvointiin, stressinhallintaan ja tiimien johtamiseen erityisen kuormittavissa tehtävissä. Lastensuojelupäivillä hän käsittelee työelämätaitoja ja työhyvinvoinnin perusasioita. Mitkä ovat työntekijän ja organisaation vastuut työhyvinvoinnissa? Miten siinä rakennetaan hyvä yhteispeli?

 4. Joonatan Tola, kirjailija ja väitöskirjatutkija

  Millaisia unelmia on ihmisellä, joka on menettänyt lapsuudessaan kaiken? Kirjailija Joonatan Tola pohtii unelmia perhekodissa kasvaneen näkökulmasta.