Hem

Päivämäärä:

Aika: 12.30 - 16.00

Kaupunki / kunta: Joensuu

Sijainti: Riveria (Kaislakatu 3) ja stream

Vuoden 2023 neljäs ja viimeinen Mieletön tulevaisuus -tapahtuma järjestetään Joensuun Riveriassa tiistaina 12. joulukuuta klo 12.30-16.00. Joensuun tapahtumassa käsitellään lasten ja nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia näkökulmalla Ennen kuin on myöhäistä

Tapahtumassa ovat mukana Suomen Vahvin Mies Mika Törrö jakamassa oman tarinansa koulukotiin päätymisestä ja vankilavuosista jaloille nousuun, Punaisen Ristin Pekka Väänänen kertomassa miten nuoret saavat verkosta apua asuinpaikasta riippumatta, sekä nuorisotutkija Aino Tormulainen, joka pohtii mitä tarvitaan, että nuoret voivat hyvin.

Nojatuolikeskusteluun osallistuvat Aino Tormulaisen lisäksi Humanan Lapsiperhepalveluiden kotipalvelun ohjaaja Jonna Litja, Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelupäällikkö Hanna Myllylä sekä Karelia-ammattikorkeakoulun sosiaalialan lehtori Lauri Saarelainen. Keskustelussa pohditaan ennaltaehkäisevää sosiaalityötä ja millaisilla aineksilla rakennetaan turvallinen alusta lasten ja perheiden tueksi. Keskustelua moderoi Humanan Lapsiperhepalveluiden toiminnanjohtaja Tiia Hassinen.

Tapahtumaa on mahdollista seurata myös streamin välityksellä.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu