Hem

Päivämäärä:

Aika: 12.30 - 17.00

Kaupunki / kunta: Jyväskylä

Sijainti: Aalto-sali, Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä

Mieletön tulevaisuus saa jatkoa – seuraava osa järjestetään Jyväskylässä 23.3.2023! Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti sosiaalialan nykyisille ja tuleville työntekijöille sekä hyvinvointialueiden päättäjille ja virkamiehille, mutta näkökulmat puhuttelevat laajempaakin yleisöä – tervetuloa tapahtumaan paikan päälle tai streamin ääreen! 

Ohjelmaa on tälläkin kertaa mahdollista seurata myös streamin välityksellä. Tapahtumassa käsitellään tulevaisuutta arvojen, mielenterveyden ja toivon kautta. Mukana jakamassa ajatuksiaan:

  • Tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja - Miten ihmismieli mukautuu tulevaan? Keski-Suomen hyvinvointialueen nuoripsykiatrian ylilääkäri Hanna Kakkonen - Miten ihmismieli mukautuu tulevaan?
  • Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki - Millainen arvomaailma meitä odottaa?

Nojatuolikeskustelussa pohditaan miten rakentaa tulevaisuuden uskoa, kun maailma on myllerryksessä. Keskusteluun osaa ottavat Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiantuntija Asta Suomi ja Keski-Suomen hyvinvointialueen sijaishuollon johtava sosiaalityöntekijä Salla Tolppila. Keskustelussa mukana myös Hanna Kakkonen ja Matti Salomäki. Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu 13.3. mennessä osoitteessa

Lue lisää tapahtumasta 

 

Lue 9.2.2023 järjestetystä tapahtumasta: