Hem

Päivämäärä:

Aika: 09.00 - 16.00

Kaupunki / kunta: Jyväskylä

Sijainti: Hybriditapahtuma (verkossa ja paikan päällä)

Tapahtuman kuva: Mira MalliusValtakunnalliset_lastensuojelupäivät_2021_lastensuojelun_keskusliitto.JPG

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään yhteistyössä Lastensuojelun keskusliiton, Jyväskylän kaupungin ja Lapsiasiavaltuutetun toimiston kanssa. Tapahtuma toteutetaan ensimmäistä kertaa hybridimallilla ja tämän vuoden teemana on "Uuden edessä". 

Lastensuojelupäivät on suunnattu lastensuojelun ja muiden alojen ammattilaisille ja asiantuntijoille, opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Lastensuojelupäivien aikana pohditaan esimerkiksi sitä, miten rakentaa paras mahdollinen tulevaisuus lapsille ja nuorille, millaista lastensuojelua teemme yhdessä lasten parhaaksi ja mitä toimintatapoja tämä meiltä vaatii? Päivien aikana mietitään myös keinoja, joilla auttaa alan osaavia ja motivoituneita työntekijöitä jaksamaan vaativaa työtä lasten ja nuorten parhaaksi.

Lastensuojelupäivien 93 seminaaripuhujan joukossa on muun muassa tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva sekä lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen. Tapahtuman juontaa kirjailija, toimittaja, dokumentaristi ja juontaja Kimmo Ohtonen. Tapahtuman yhteydessä järjestettävässä näyttelyssä on 51 näyttelypaikkaa, joista yhdessä pääset kohtaamaan Humanan ammattilaisia. Tervetuloa!

Lue lisää tapahtumasta