1. Olet tässä: Vantaa – Hoitokoti Iltatähti
Takaisin sivulle Hoivakodit ikäihmisille

Humana Hoitokoti Iltatähti, Vantaa

Hoivakoti Iltatähti on tehostettua palveluasumista tarjoava pieni ja kodikas 20 asunnon palvelukoti pääkaupunkiseudulla Vantaan Asolassa. Meille voi tulla asumaan itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä, lyhytaikaisestikin.

  • Sauna
  • Oma puutarha
  • Palveluseteli
  • Aktiviteetteja
  • Oma keittiö
  • Esteettömät tilat
  • Musiikkia ja laulua

Asuminen

Hoitokoti Iltatähdessä on yhden hengen asuinhuonetta sekä pariskuntahuoneita. Asukkaiden tilat ovat yhdessä kerroksessa, jakautuen kahteen erilliseen ryhmäkotiin. Kummassakin ryhmäkodissa on valoisat yhteiset tilat, johon kokoonnutaan seurustelemaan, ruokailemaan ja nauttimaan toisten seurasta. Hoitokodissamme on ikäihmiselle suunniteltu, tilava ja esteetön saunaosasto. Palvelukodissamme on kolme suurta terassia ja vehreä piha-alue.

Meille Iltatähdessä on tärkeää asukkaiden hyvinvointi, terveys ja viihtyvyys, joiden eteen teemme paljon työtä. Työtä tehdään sydämellä. Myös omaiset ovat tärkeä osa arkeamme, ja toivotamme heidät tervetulleiksi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hoivaamme kuuluu myös asukkaan ihmisarvoa kunnioittava saattohoito.

Aktiviteetit

Hoivakodissamme on jokaiselle viikolle erikseen suunniteltu virike- ja elämyssuunnitelma. Pohjan tälle suunnitelmalle luovat asukkaiden toiveet ja tarpeet sekä vakituisiksi asukkaidemme suosikeiksi muotoutuneet leivonta-, musiikki- ja lauluryhmä sekä ryhmäjumppa fysioterapeutin johdolla.

Hoivakodissamme harrastetaan myös kädentaitoja. Osallistumme talon ulkopuolella Kokemuskirjaston ryhmiin, jotka on suunniteltu vaihtuvine teemoineen ikäihmisille. Teemme usein retkiä asukkaiden kanssa ja nautimme oman pihamme vehreydestä.

Ruokailu

Ruokailutilanteet ovat tärkeitä yhteisiä hetkiä päivässä, jolloin kokoonnumme palvelukodin yhteiseen oleskelutilaan nauttimaan ruoasta sekä toisten asukkaiden ja henkilökunnan seurasta. Pyrimme tekemään ruokailuhetkistä kotoisia ja viihtyisiä. Mikäli asukas ruokailee mieluummin yksin tai vaikkapa vierailulla olevien läheistensä kanssa, ruokailu onnistuu myös omassa huoneessa. Monipuolinen ja ravitseva kotiruoka valmistetaan hoitokodin omassa keittiössä, oman kokkimme valmistamana.

Hoiva ja huolenpito

Viihtyisä, kodinomainen ympäristö ja ammattitaitoinen, motivoitunut henkilökunta mahdollistavat asukkaiden turvallisen ja viihtyisän elon ja hoivakodissamme. Palvelukodissamme on ympäri vuorokauden paikalla ystävälliset, avuliaat ja ammattitaitoiset hoitajat.

Hoitokodin henkilökuntaan kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, kokki sekä laitoshuoltaja ja lääkärinä ikäihmisten hoitoon erikoistunut geriatri.

Ihanan monipuolista toimintaa ja hyvää hoitoa! Äidin ei tarvitse olla yksin ja pelätä. Huippua, kun asukkaita viedään ulos!

Asukkaan omainen

Yhteystiedot