Hem
Yhteystiedot
Takaisin sivulle Ikäihmiset

Hotkunrannan palvelukokonaisuus on avautunut Kuusamossa syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa senioriasumista, kotihoitopalveluita, tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut, mukavia aktiviteetteja ja maittavaa lähiruokaa. Toimimme Kuusamon kaupungin palvelusetelituottajana.

Senioriasuminen

Hotkunrannan senioriasunnot sijaitsevat samassa rakennuksessa palvelukodin kanssa, joten tuki on aina lähellä. 

Senioriasuminen tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden aktiiviseen ja sosiaaliseen elämään, ja asunnot sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Kuusamon keskustan palveluista.

Senioriasunnot Hotkunrannassa ovat 21,5 m²–44 m² kokoisia yksiöitä ja kaksiota, joita vuokraamme kiinteään kuukausihintaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Asunnoissa on käytetty laadukkaita, kestäviä ja ajattomia pintamateriaaleja. Osassa asunnoista on parveke.

Senioriasuntojen tarkemmat tiedot pohjakuvineen löytyvät senioriasumisen esitteestä.

Tutustu senioriasumisen tiloihin alla olevalla virtuaalikierroksella (esittelyssä senioreiden yhteinen oleskelutila, sekä yksi asunto):

Kotihoito

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Tarjoamme kotihoidon palveluita Humanan Hotkunrannan senioriasuntojen asukkaille. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi päivittäisissä toimissa ja lääkityksessä avustamisen lisäksi muun muassa siivous ja muu kodinhoito.

Lue lisää Humanan kotihoidosta.

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen soveltuu asiakkaalle, joka tarvitsee jatkuvaa apua ja ohjausta kaikissa päivittäisissä toimissaan ympäri vuorokauden.

Asiakas asuu ryhmäkodissa, jossa hän saa

  • ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa
  • aktiivista, toimintakykyä edistävää toimintaa
  • ateria-, hygienia-, turva- ja siivouspalveluita
  • asiointiapua

Tämä asumismuoto tarjoaa asiakkaalle sosiaalista, turvallista ja toimintakykyä edistävää asumista sekä huolenpitoa.

Lue lisää tehostetusta palveluasumisesta Hotkunrannassa.

 

Tutustu tehostetun palveluasumisen tiloihin alla olevalla virtuaalikierroksella:

Palveluasuminen

Hotkunrannassa palvelukodin yhteydessä olevassa asunnossa vuokralaisena asuva asukas nauttii omasta yksilöllisestä vapaudestaan, kuitenkaan tinkimättä turvallisuudestaan. Asukkaan käytössä on monipuolisia palvelukodin palveluita hänen omien tarpeidensa mukaan. Asukas saa nauttia elämästä aktiivisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Palveluasumiseen sisältyy:

  • mahdollisuus käyttää palvelukodin ateriapalveluita sekä muita tukipalveluita
  • mahdollisuus osallistua palvelukodin yhteiseen virike- ja harrastustoimintaan

Lue lisää palveluasumisesta Hotkunrannassa.

Ruokailu

Humana Hotkunrannan maittavista ja ravitsevista aterioista vastaa Ravintola Talonpöytä. Talonpöydän herkullinen lähiruoka valmistetaan aina itse ja raaka-aineet pyritään löytämään aina lähialueen toimijoilta. Asukkaamme ja heidän vieraansa voivat myös halutessaan käydä omakustanteisesti ruokailemassa Ravintola Talonpöydän uusissa viihtyisissä tiloissa viereisessä rakennuksessa Kirkkotie 23:ssa. Ravintolasta löytyy myös oma kahvila leipomotuotteineen. Asukkaamme pääsevät kulkemaan Talonpöydän tiloihin mukavasti suoraan sisäkautta. Talonpöydän lounas on myös mahdollista saada senioriasuntoihin kotiin kuljetettuna.

Talonpöydän lounaslistaan pääset tutustumaan tästä
Palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaidemme lounas on aina yksi lounaslistan kolmesta päivittäisestä vaihtoehdosta.

Esittelymateriaalit

Hotkunrannan yleisesitteen voit ladata tästä.

Hotkunrannan ikäihmisten tehostetun palveluasumisen esitteen voit ladata tästä.

Hotkunrannan senioriasumisen hinnaston voit ladata tästä.

Vivanten kotihoidon esitteen voit ladata tästä.

Kiinnostuitko Hotkunrannasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Hotkunrannasta ja palveluistamme. Voit tiedustella myös työmahdollisuuksista Hotkunrannassa.

Yksikön päällikkö
Sari Kallio
050 344 6120
sari.kallio@humana.fi

Haluatko lisätietoja Hotkunrannasta?

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista