Hem
Yhteystiedot

Lipporanta Kotihoito, Oulu

Tarjoamme kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa ikäihmisille Oulussa.

  • Osoitteemme Lipporannantie 9 90500 Oulu
    Kartta

Kotihoiton ja kotisairaanhoidon palveluita ikäihmisille

Ikääntyminen, sairaus tai elämänmuutos voivat tuoda mukanaan tilanteita, joissa ihminen tarvitsee ohjausta ja apua selviytyäkseen mielekkäästä elämästä kotona ja tunteakseen olonsa turvalliseksi.

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja. Kotihoidon palveluihimme kuuluu muun muassa avustaminen hygienian hoidossa, ravitsemuksessa, liikkumisessa, pukeutumisessa sekä kodin ulkopuolella asioimisessa ym.

Kotisairaanhoidon tarkoituksena on tarjota sairaanhoitajiemme kiireetöntä ja aidosti välittävää hoitopalvelua asiakkaan kotona. Kotisairaanhoito säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa rutiininomaisissa toimenpiteissä, joita varten olisi muutoin lähdettävä terveyskeskukseen. Kotisairaanhoidon palveluihimme kuuluvat muun muassa verikokeiden ottaminen, tikkien poisto, verenpaineen ja verensokerin seurannat ym.

Toiminta-alueemme

Tarjoamme kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita seuraavilla alueilla: Hietasaari, Toppilansaari, Toppila, Taskila, Koskela, Alppila, Välivainio, Tuira, Pikisaari ja Koskikeskus.

Meillä käy Oulun kaupungin palveluseteli, jolloin osan palvelun hinnasta maksaa Oulun kaupunki ja osan asiakas itse. Kotihoidon palveluita voi ostaa myös itsemaksavana, jolloin on mahdollistaa hyödyntää kotitalousvähennys.

Haluatko lisätietoja kotihoidon palveluistamme?