Hem
Yhteystiedot

Valitse sinulle sopivimmat huolenpito- ja hoivapalvelut

Takaisin sivulle Senioriasuminen Oulun Lipporannassa

Monipuolisia palveluita tarjolla

Tarjoamme kattavan joukon arkea helpottavia palveluita Lipporannan kotiisi, jotta voisit hyvin ja terveytesi säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään. Vuokra-asunnon lisäksi senioriasumisen palvelukokonaisuudessa asukkaalla on mahdollisuus valita hoiva- ja huolenpitopalveluita.

Palvelukokonaisuus voidaan koota allaolevasta palveluvalikoimasta, jotka on jaoteltu neljän kategorian alle: arjen apu, yhteisöllisyys ja liikunta, turvallisuus ja terveydenhoito. Voit myöhemmin muuttaa palveluita tai ostaa yksittäisiä lisäpalveluita, jos tarpeesi muuttuvat.

Mistä tiedän mitä palveluita tarvitsen?

Kokenut sairaanhoitaja tekee sinulle ehdotuksen, mistä palveluista hyötyisit eniten arjessasi. Ennen ehdotusta, sairaanhoitaja tekee sinulle veloituksetta palveluntarpeen arvion, jossa arvioidaan toimintakykyäsi sekä arjessa selviytymistäsi ja avuntarvettasi. Tämän jälkeen yhdessä keskustellen voitte valita juuri sinulle parhaiten soveltuvat palvelut, joka parhaiten tukevat asumistasi Lipporannassa. Sairaanhoitajamme tulee mielellään tekemään arvion kotiisi, jotta toimintakyvyn arviointi tapahtuu mahdollisimman tutuissa olosuhteissa. Omaiset voivat mielellään olla mukana, jos niin haluatte.

Soita ja varaa aika ilmaiseen palveluntarpeen arvioon:
040 661 3834

Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen

Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, kun hoito- tai hoivatyö tehdään kotonasi.

24/7 tuki ja turva – hoivakoti samassa rakennuksessa

Lipporannan senioriasunnoissa asuminen on turvallista. Tuki on ympäri vuorokauden aina lähellä ja saatavilla, sillä rakennuksen 1. kerroksessa sijaitsee ikäihmisten tehostettu hoivakoti, Kotikylä Lipporanta. Hoitohenkilökunta on hoivakodissa paikalla 24/7, ja sieltä annetaan aina tarvittaessa apua ylemmissä kerroksissa sijaitseviin senioriasuntoihin. Senioriasuntojen asukkaat saavat myös aina halutessaan osallistua hoivakodin päiväohjelmiin tai ruokailuun ja mennä mukaan esimerkiksi hoivakodin yhteiselle saunavuorolle. Senioriasunnoissa ikäihminen ei jää koskaan yksin, ja ympärillä on aidosti auttava ja eläväinen yhteisö.

Huom., taloyhtiön (Kotikatu365) yhteiset tilat eivät kuulu hoivakodin asukkaiden käyttöön, vaan ovat käytössä muille Lipporannan kerrostaloissa ja senioriasunnoissa asuville.

Ota yhteyttä