1. Humana Suomessa
  2. Medialle
  3. Uutiset
  4. Humana Suomen viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Tiia Soininen ”Ilo on arvo, joka viestii ratkaisukeskeisyydestä”

Humana Suomen viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Tiia Soininen: ”Ilo on arvo, joka viestii ratkaisukeskeisyydestä”

Humana Suomen uutena viestintä- ja vaikuttavuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä on aloittanut 1.5.2022 VTM Tiia Soininen.

Tiia Soininen
Tiia Soininen

Humanan strategian ytimessä on hyvinvaikuttaminen: uskomme, että jokaisella on oikeus hyvään elämään. Palveluidemme kautta voimme lisätä ihmisten elämänarvoa, ja siten vaikuttaa koko suomalaiseen yhteiskuntaan.

– Humanan strategian ydin ja yhtiön arvot vastaavat omiani, minkä vuoksi olen ylpeänä liittynyt tähän 3000 suomalaisen hyvinvaikuttajan joukkoon. Humanan arvoista esimerkiksi kohtaaminen ja ilo puhuttelevat minua. Elämä ei ole aina kevyttä eikä helppoa, mutta katsomalla asioita yhdessä, toisemme kohtaamalla, ja ilon kautta, on mahdollista saavuttaa vaikuttavia tuloksia. Minulle ilo näyttäytyy ratkaisukeskeisyytenä. Minkä tahansa esteen voi ylittää tai kiertää, ja sillä matkalla todennäköisesti löytyy uudenlaisia tapoja toimia, aiempaakin parempia ratkaisumalleja, Soininen sanoo.

Näitä uusia ratkaisumalleja Soininen lähtee luomaan Humanan viestintään, jossa keskeisenä tulevaisuuden tavoitteena on sosiaalialan ja Humanan vaikuttavuuden näkyväksi tekeminen.

Soininen tulee Humanalle ISS Palveluilta, joissa hän toimi viestintäjohtajana usean vuoden ajan. Aiemmin työurallaan hän on konsultoinut tunnettuja kotimaisia ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä viestinnässä, markkinoinnissa ja muutosten läpiviennissä.

– Sosiaaliala on yksi niistä monista aloista, joilla yritysten täytyy pystyä osoittamaan työn merkityksellisyys ja vaikuttavuus – parhaat osaajat tulevat yrityksiin, joissa heidän on hyvä olla ja joissa heillä on mahdollisuus vaikuttaa. Humanassa me olemme tässä suhteessa kiitollisessa asemassa. Täällä hyvinvaikuttaminen on jokapäiväistä. Minun tehtäväni on tehdä tämä vaikuttava työ näkyväksi ja kuuluvaksi – toivotan kaikki tervetulleiksi mukaan matkallemme, joka nyt on viestinnän osalta suunnitteluvaiheessa, mutta kesälomien jälkeen jo vauhdissa, Soininen sanoo.