Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kahta LÄHIHOITAJAA Annaan ja Aatuun Punkaharjulle

Julkaistu: 2022-05-04

Humana Asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Anna ja Aatu on ikääntyneiden hoivakoti, jossa on 19 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Osa huoneista mahdollistaa pariskunnan yhdessä asumisen. Hoivakoti sijaitsee Putikossa, rauhallisella omakotialueella noin kuuden kilometrin päässä Punkaharjun keskustasta.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Annassa ja Aatussa eletään yhteisöllistä ja aktiivista arkea kodinomaisissa tiloissa. Hoivakodin asukkaiden toiveiden ja ajatusten huomioiminen kaikessa toiminnassa on meille ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteenamme on taata jokaiselle asukkaallemme mielekäs ja turvallinen, omannäköinen arki. Lisäksi ihana pullantuoksu leijailee omasta keittiöstämme taloon viikoittain!

Etsimme kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin 3-vuorotyöhön.  Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Myös alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa ja lääkeluvat voi suorittaa myös yksikössä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon ja henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Nyt haluamme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Leila Lybeck, p. 040 636 1773.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa


Anna ja Aatu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.