Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOIVA-AVUSTAJAA Hotkunrantaan Kuusamoon

Julkaistu: 2022-05-06

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Syyskuussa 2020 avautunut Hotkunrannan palvelukokonaisuus tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Meillä voit kokea Kuusamon jylhät maisemat ja pohjoisen upean kesän!

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme hoiva-avustajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön. Työ on kaksivuorotyötä työtehtävistä riippuen. Autamme sinua tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Työskentely tapahtuu ikäihmisten sekä mielenterveyskuntoutujien yksikössä, jossa sinulla on aina tiimi tukena työssäsi. Työtehtäviin kuuluu mm. yksikön pyykkihuolto, asukkaiden avustaminen ja ohjaaminen sekä erilaiset keittiötyöt, kuten ruuan lämmitys ja tiskaaminen.

Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Yksi tulevista työkavereistasi kuvailee työyhteisöämme näin: "Työyhteisössä on positiivinen ja avoin työilmapiiri sekä joustavat työkaverit."

Mitä toivomme sinulta?

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Eduksi näemme kokemuksen hoiva-avustajan tehtävistä tai sosiaali- ja terveysalan koulutuksen.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.  

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon ja henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla vakituisille työntekijöille Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sari Kallio, p. 050 344 6120.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.


Hae tästä

Tarkemmin Hotkunrannan toimintaan voit tutustua täällä.

Vivante/Hotkunranta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.