Hem
Yhteystiedot

Etsimme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Villa Mariaan Kokkolaan

Julkaistu: 2022-05-13

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Villa Maria on rakennettu vuonna 2005 tarjoamaan turvallista ja virikkeellistä arkea ikäihmisille. Palvelukotimme tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa ja hoivapalvelua muistisairaille ikäihmisille. Villa Maria sijaitsee maalaismaisemassa Kokkolan Marinkaisissa, noin 20min. ajomatkan päässä Kokkolan keskustasta. Ympärillä on peltoja ja talon takana lammasaitaus. Palvelutalossa on 14 yhden hengen asuinhuonetta ja 2 kahden hengen huonetta. Ruoka valmistetaan paikan päällä. Villa Maria on asukkaidemme koti, jossa hoitajat ohjaavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Lisää yksiköstämme voit lukea täältä.

Millainen työ sinua odottaa?
Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työporukka, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?
Odotamme sinulta lähihoitajan perustutkintoa, mutta huomioimme haussa myös keväällä-kesällä 2022 valmistuvat lähihoitajat. Etsimme siis sydämellistä hoitoalan osaajaa, joka aidosti välittää asukkaista ja työyhteisöstä.

Toivomme, että sinulla on asiakaslähtöinen työote ja rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan. Hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne takaavat onnistumisen tässä tehtävässä. Tehtävään valitun tulee esittää tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon ja henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kiinnostuitko? Nyt haluamme kuulla sinusta!

Hakemuksesi voit lähettää täyttämällä hakulomakkeen alla viimeistään 29.5.2022. Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten laita hakemus jo tänään tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiia Pajunpää, p. 040 723 1785.

Hae paikkaa


Villa Marin Hoitopalvelut on Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.