Hem

Haemme nyt OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kuninkaantien asumispalveluihin Vaasaan

Julkaistu: 2021-08-02

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Kuninkaantien asumispalvelut Vaasan Huutoniemellä tarjoaa kodin kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Ensimmäiset asukkaat muuttivat taloon elokuussa 2010. Talo jakaantuu kahteen ryhmäkotiin ja kuuteen yksittäiseen asuntoon. Asukaspaikkoja on 15. Meillä eletään turvallista ja virikkeellistä arkea. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.

Etsimme nyt yhtä ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa. Arvostamme lisäksi työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Heidi Ojala, p. 040 3588 122, heidi.ojala@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Kuninkaantien asumispalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.