Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJIA vakituiseen työsuhteeseen sekä tuntityöhön Jokilaakson Perhekoteihin Nivalaan (ja ?)

Julkaistu: 2021-04-12

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Etunamme on pienen yksikön läheisyys ja suuren toimijan varmuus.

Jokilaakson Perhekodit tarjoaa lastensuojelun sijaishuoltopalveluita. Yksikkömme sijaitsevat Nivalassa, Ylivieskassa ja Kempeleessä. Henkilöstömme koostuu motivoituneista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, jotka kohtaavat nuoren yksilöllisyyttä kunnioittaen ja osallisuuteen kannustaen. Turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä edetään suunnitelmallisesti nuoren kuntoutuksen tavoitteita sekä itsenäistä elämää kohti. Meille on tärkeää, että nuori tulee aidosti kuulluksi.

Ohjaajan tehtävässä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelet yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Sinulla on sosionomin AMK-tutkinto sekä mielellään kokemusta lastensuojelun laitostyöstä. On tärkeää, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Arvostamme pelkäämätöntä asennetta ja halua kohdata nuori ja olla tukena arjessa turvallisena aikuisena. Hakemamme henkilö on sosiaalialan ammattilainen, joka toteuttaa ohjaus- ja kasvatustyötä varmoin ottein. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa .

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Jokilaakson Perhekodit on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.