Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen lastensuojeluyksikkö Leppälintuun Kauhajoelle

Julkaistu: 2022-05-05

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu koostuu kahdesta seitsenpaikkaisesta erityisyksiköstä, Pirtistä ja Kortteerista. Yksikön toiminta perustuu sujuvaan, turvalliseen ja toiminnalliseen arkeen, joka kulkee yksilöityjen päivä- ja viikko-ohjelmien mukaisesti. Kauhajoella luonnon ääressä sijaitsevassa yksikössä on helppo toteuttaa elämyksellistä, monipuolista toimintaa. Erilaisia aktiviteetteja toteutetaan myös yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen lastensuojelun erityisyksikkö Leppälinnun Pirttiin. Tehtävä on vakituinen ja työaikamuoto on 3-vuorotyö. Toimintamme vahvuutena on erityisosaaminen erityisesti päihde- ja neuropsykiatrisessa kuntoutuksessa. Meillä sinua odottaa monipuolinen, vaihteleva työ, joka tarjoaa haasteita ja oppimisen paikkoja. Ohjaajan työssämme korostuu merkityksellinen ja monipuolinen kasvatus- ja ohjaustyö, jossa vastataan lasten ja nuorten yksilöllisiin tarpeisiin, varmistetaan jokaiselle turvallinen ja sujuva arki sekä toteutetaan yhteisöllistä ja toiminnallista arkea.

Omaohjaajatyöskentely on tärkeä työtämme ohjaava menetelmä. Toimimme hyvässä ja aktiivisessa yhteistyössä lasten-ja nuorten läheisten ja muiden läheis- ja viranomaisverkostojen kanssa. Ohjaustyötä Pirtissä toteuttaa moniammatillinen tiimi, jossa jokaisen vahvuuksia ja osaamista hyödynnetään lasten-, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta joko sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai sosionomi (AMK) tutkintoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä. Myös keväällä 2022 valmistuvat opiskelijat huomioimme haussa. Arvostamme kokemustasi lasten-, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä.  Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme tartuntatautilain mukaista covid-19 suojaa.

Arvostamme avarakatseisuutta, innokkuutta ja innovatiivisuutta alati kehittyvää lastensuojelun työkenttää kohtaan. Toivomme sinulta löytyvän hyvät organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen, kannustava ja joustava työote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Yksikkömme vahvuuksia ovat mm. loistava työyhteisö, joustava työajan suunnittelu sekä säännöllinen työnohjaus. Esihenkilön ja työkavereiden tuki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri.

Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Niina Talvitie, p: 0447748655.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi viimeistään 29.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Hae paikkaa


Tutustu Leppälintuun täällä.

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.