Hem

Hei sosiaalialan-/terveydenhuollon ammattilainen! Tervetuloa Humanan avopalveluihin!

Julkaistu: 2021-12-01

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Tätä on vain harvoin tarjolla! Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä perheohjaajan tehtävästä ratsastusterapeutiksi, on tiimissämme perheohjaajan paikka vapaana.

Perheohjaajan vakituinen toimi sijoittuu pääsääntöisesti Humanan avopalveluiden tarjoamaan Niittypolun perhekuntoutusyksikköön, Nummelaan. Upeassa tiimissämme työskentelevät sosiaalityöntekijä, perhe- ja ratsastusterapeutit sekä joukko eri koulutustaustan omaavia perheohjaajia.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Työtehtäviisi kuuluu perhekuntoutukseen sijoitettujen perheiden kanssa työskentely yhdessä tiimin kanssa. Asiakaskunta perhekuntoutuksessa koostuu 0 - 17-vuotiaista lapsista sekä heidän perheistään. Toimintamme on vahvasti tavoitteellista, kuntouttavaa ja selkeästi muutokseen tähtäävää työtä. Ohjaajana osallistut työn toteuttamiseen, lasten tilanteen arvioimiseen, sekä toimit asiakkaiden tukena arjessa ja mahdollistat heidän toimijuuttaan ja osallisuuttaan muutostyöskentelyssä. Työskentelyssä ja kuntoutuksen sisällön suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaiden yksikölliset tilanteet ja tavoitteet. Työ on monipuolista ja haastavaa asiantuntijatyötä, jota toteutetaan yhdessä oman tiimin kanssa, omalla persoonalla, omia vahvuuksia hyödyntäen.

Perhekuntoutustyön lisäksi tehtävään sisältyy perheiden kotiin toteutettavaa perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä, jolla voidaan myös turvata perhekuntoutuksesta kotiutuville perheille jatkumo, tuttujen työntekijöiden kanssa.

On hienoa, jos olet jo kerännyt kokemusta perhesosiaalityöstä ja sinulle on luontainen kyky heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Sinulle lasten ja vanhempien kohtaaminen on mielekästä, etkä pelkää tarttua työssä eteen tuleviin yllättäviinkään tilanteisiin. Menestyt työssäsi, jos olet rohkea, sitoutunut ja ammatillinen osaaja, joka taitaa niin yksin tehtävän työn, kuin tiimipelaamisen. Ongelmien sijaan näet mahdollisuuksia ja olet valmis tekemään sinnikkäästi työtä muutosten saavuttamiseksi.

Mahtavassa tiimissämme keskustelemme avoimesti ja pidämme toisistamme huolta. Tiimimme yhteistyö perustuu iloon, luottamuksellisuuteen ja hilpeään tunnelmaan. Meillä tehdään töitä ammattitaidolla, sekä yksin että yhdessä, eikä työkavereita koskaan jätetä pulaan. Tästä pitävät huolen loistava tiimi ja aina työntekijöitään, niin hyvässä kuin huonossakin, kuuleva tiiminjohtaja!

Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta erilaisten perheiden kanssa työskentelystä sekä asiallista asennetta. Menetelmäosaaminen on aina plussaa!

Arvostamme kykyä niin itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn kuin kykyä työskennellä osana tiimiä, jossa henkilöstöllä on erilaisia työhön sisältyviä rooleja. Reipas ja ratkaisukeskeinen työote auttaa sinua vauhdikkaassa työssä, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen, alkaen heti tai sopimuksen mukaan
  • Vahvan ja ammattitaitoisen työtiimin
  • Esihenkilön läsnäolon ja tuen jokapäiväisessä työssä
  • Laadukkaan työterveyshuollon ja työnohjauksen
  • Hyvät liikunta- ja kulttuuriedut
  • Vapautta työn suunnitteluun ja kehittämiseen
  • Vastuuta ja haasteita

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, ja vähintään vuoden kokemusta lastensuojelualalla työskentelystä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Petteri Laasio, p. 050 570 8147, petteri.laasio@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Vakituisen työntekijän lisäksi etsimme tiimimme vahvistukseksi tuntityöntekijää ilta- sekä viikonlopputyöhön.

 

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.