Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJAA (kokoaikainen tai keikkatyöntekijä) Pohjois-Savoon

Julkaistu: 2022-05-11

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Hei sinä perhetyöstä nauttiva moniosaaja ja huipputyyppi! Pidätkö vaihtelevista työpäivistä ja ihmisten auttamisesta? Jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto sekä Valviraan tehty tutkinnon rekisteröinti, tämä ilmoitus on suunnattu juuri sinulle. Nyt etsimme joukkoomme Perheohjaajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen tai keikkatyöntekijäksi!

Millainen työ sinua odottaa?

Humana Avopalvelut tarjoaa vaikuttavia perhetyön palveluja lapsiperheille. Meille tärkeintä on tehdä kaikkemme haastavienkin tilanteiden ratkaisemiseksi perheiden hyväksi. Asiakkaina ovat lapset, nuoret ja perheet, ja myös aikuissosiaalityön asiakkaat. Työ voi olla koko perheen kanssa työskentelyä tai yksittäisen perheenjäsenen kanssa toimimista. Työskentelyn lähtökohtana on aina koko perheen muutostarpeisiin vastaaminen. Kuopio on toimintamme keskus, mutta palvelemme laajasti ympäri Pohjois-Savoa.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sosiaali- tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai niitä vastaava aiempi opistoasteen tutkinto. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön tulee olla rekisteröity Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon keskusrekisteriin. Lisäksi odotamme sinulta vähintään 2 vuotta työkokemusta päihde-, mielenterveys- ja lastensuojelutyöstä tai muusta vastaavasta vaativasta ja tavoitteellisesta asiakastyöstä.

Toivomme sinulta löytyvän hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Positiivisella, rohkealla ja joustavalla työotteella selviät tehtävästäsi varmasti kiitettävästi. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Kaikissa tiimissämme on reipas, positiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Meillä olet tervetullut hyödyntämään uniikkia persoonaasi ja vahvuuksiasi itsenäiselle otteella tekemässäsi työssä, mutta myös työparin kanssa työskennellään. Otamme sinut ylpeydellä mukaan huolehtimaan työstämme välittyvistä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus, kohtaaminen ja ilo. Tämän lisäksi tarjoamme:

  • innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja
  • laadukas työnantajamaine, meillä on hyvä olla töissä
  • työnohjaus, pienet tiimit ja tiivis työyhteisön tuki
  • yksityinen, lakisääteistä kattavampi työterveysoikeus
  • kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaedut
  • kilpailukykyinen palkkaus sekä joustavat työajat
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet työnantajan puolesta

Haluatko kuulla lisää?

Ole rohkeasti yhteydessä! Tiiminjohtaja Krista Korhonen kertoo työpaikasta mielellään lisää, p. 040 523 4169, krista.korhonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hae tästä

Humanan Avopalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.