Hem
Yhteystiedot

Haemme joukkoomme Keski-Suomeen sosiaalialan osaajaa

Julkaistu: 2021-06-11

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Perheohjaajamme siirryttyä tiiminjohtajaksi, tiimimme kaipaa vahvistusta. Olisitko juuri sinä meidän uusi perheohjaajamme?  

Tapaamispalveluiden lähtökohtana on edistää lapsen oikeutta luoda ja säilyttää myönteinen ja läheinen suhde vanhempaansa, jonka luona hän ei asu. Tapaamisten tavoitteena on mahdollistaa lapsen ja vanhemman onnistunut ja turvallinen kohtaaminen.Tapaamispalveluita on kolmenlaisia, valvottuja tapaamisia, tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja. 

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana rakentamassa työpaikkaa, jossa positiivinen työskentelykulttuuri tukee työn tekemistä ja jokaisen meidän hyvinvointia. Tule rakentamaan meidän kanssamme hyvää tiimihenkeä ja vahvaa asiantuntijoiden joukkoa! 

Etsimme joukkoomme positiivisia, muutokselle ja kehittymiselle syttyviä alan ammattilaisia. Humana Avopalveluissa saat tehdä työtä joustavasti perheiden parhaaksi. Töitä tehdään joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sinulle on luontevaa hypätä tehtävästä toiseen, koska työtehtävämme vaihtelevat perhekuntoutustyöstä, perhetyöstä ja ammatillisesta tukihenkilötyöstä tuettuihin ja valvottuihin tapaamisiin. Työn sisällön määrittää asiakkaiden tarpeet, mutta huomioimme työntekijöiden vahvuudet työtehtävissä.   

Humana on innovatiivinen ja kehittyvä työnantaja. Olemme muun muassa kehittäneet osallistavan kirjaamisen menetelmiä, jotta vahvistaisimme työn tavoitteellisuutta ja asiakkaan osallisuutta työskentelyprosessissa. 

Odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon AMK tutkinto tai entistä vastaavaa opistoasteen tutkintoa tai yhteisöpedagogi (AMK) tutkintoa. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilönä kelpoisuutesi tulee olla merkitty Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi odotamme vähintään kahden vuoden kokemusta lastensuojelun asiakastyöskentelystä tai muusta sosiaali- tai terveydenhuollon alan vaativasta perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työskentelystä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Minna Hiironen, p. 050 511 5633, minna.hiironen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu tiimiimme täältä.

Tutustu tapaamispalveluihimme täältä.


Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.” Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.