Hem
Yhteystiedot

Etsimme PERHEOHJAAJIA ja AMMATILLISIA TUKIHENKILÖITÄ Humanan Avopalveluille Varsinais-Suomeen

Julkaistu: 2022-05-10

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, mahdollisuudesta luoda oma aikataulusi ja ihmisten auttamisesta? Olet tervetullut hakemaan meille monipuoliseen ja palkitsevaan vakituiseen työhön tai tuntityöhön. Toteutamme palveluita kattavasti Varsinais-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Salossa ja Loimaalla. Tällä hetkellä haemme erityisesti Perheohjaajia ja Ammatillisia Tukihenkilöitä kokoaikaiseen tai osa-aikaisiin tehtäviin!

Haemme PERHEOHJAAJIA tekemään sosiaalihuoltolain- ja lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä, perhetyötä, avoperhekuntoutusta, ammatillista tukihenkilötyötä, valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä tuetun asumisen palveluita.

Etsimme myös sinua, joka olet kiinnostunut työskentelemään nimenomaan AMMATILLISENA TUKIHENKILÖNÄ ja vähemmän perheiden parissa. Teemme tukihenkilötyötä lasten, nuorten, aikuisten sekä erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Tukihenkilötyössä tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset mahdollisuudet hyödyntää omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnonkohteitaan asiakastyön suunnittelussa.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Meillä moniosaavissa ja joustavissa Varsinais-Suomen avopalveluissa pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöämme. Työmme on monipuolista, vaihtelevaa ja hetkittäin hyvinkin yllättävää, pääosin kiitollista ja antoisaa tekemistä erilaisissa elämäntilanteissa ja tarpeissa olevien asiakkaiden kanssa. Asiakkaamme ovat valloittavia, persoonallisia lapsia, nuoria, perheitä ja nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat apuasi ja tukeasi.

Mitä odotamme sinulta?

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkinto (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi). Odotamme sinulta 2 vuoden työkokemusta lasten tai lapsiperheiden parissa työskentelystä. Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta erityislasten, erityisnuorten tai perheiden kanssa tehtävästä tavoitteellisesta työstä, lastensuojelun piiristä, sosiaalialan ohjaamistyöstä tai terapeuttisesta työstä. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mitä muuta tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi?

Tukena työssäsi sinulla on oma kotitiimisi, helposti tavoitettavissa oleva, avulias tiiminjohtaja ja säännöllinen työnohjaus. Me myös kannustamme sinua kouluttautumaan osana henkilökuntaamme, niin Humanan sisäisissä kuin ulkoisissa, laadukkaissa koulutuksissa.

Huolehdimme niin sinun kuin muidenkin tiimiläistemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kulttuuri- ja lounasedun muodossa. Kaikissa tiimeissämme on reipas, positiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Meillä olet tervetullut hyödyntämään uniikkia persoonaasi ja vahvuuksiasi itsenäisellä otteella tekemässäsi työssä, mutta myös työparin kanssa työskennellessä. Otamme sinut ylpeydellä mukaan huolehtimaan työstämme välittyvistä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus, kohtaaminen ja ilo.

Nyt haluaisimme kuulla sinuta!

Lisätietoja tehtävistä antavat tiiminjohtaja Ville Mäkinen 050-5609633 ja toiminnanjohtaja Saara Peussa-Wallin p. 050-5144754.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 31.5.2022 . Kerro hakemuksessasi, millä alueella haluaisit työskennellä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydettyämme.

Hae paikkoja

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.