Hem
Yhteystiedot

Etsimme SAIRAANHOITAJAA Nuorisokoti Satamaan

Julkaistu: 2022-05-09

Haluaisitko työskennellä Helsingin keskustassa sijaitsevassa nuorisokodissa upeiden nuorten ja timanttisten työkavereiden ja olla mukana luomassa nuorille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa!

Hei tuleva työkaveri! Haluaisitko olla mukana luomassa nuorille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Nuorten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Haluaisitko työskennellä Helsingin keskustassa sijaitsevassa nuorisokodissa upeiden nuorten ja timanttisten työkavereiden rinnalla? Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa (AMK) Nuorisokoti Sataman asuinyksikkö Nosturiin.

Nuorisokoti Satama

Nuorisokoti Satama on Humana konserniin kuuluva 17-paikkainen, yhteisöhoidon viitekehyksessä toimiva nuorisokoti Helsingin Munkkisaaressa. Työntekijöitä meillä on yhteensä 30 ja asuinyksiköitä kolme; Kajuutta, Nosturi ja Telakka. 

Nosturi tarjoaa strukturoitua, kuntouttavaa sijaishuoltoa samanaikaisesti seitsemälle nuorelle. Työntekijöitä on yhdeksän.

Nosturissa nuori opettelee tuetusti päihteetöntä arkea, tunnetaitoja sekä vastuun kantamista omasta elämästään. Koulunkäynnin tukemisella samoin kuin nuorta kiinnostavan opiskelu- tai työharjoittelupaikan löytämisellä on merkitystä selkeän päivärytmin saavuttamisessa nuoren arkeen. Toiminnallinen yhteisöllisyys on arjessa vahvasti läsnä. Teemme asioita yhdessä nuoren kanssa.

Millainen työ sinua odottaa?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, joka mahdollistaa ammatillisen kasvusi. Pidämme hyvää huolta yksityisen työterveyshuollon kanssa terveydestäsi ja työhyvinvoinnistasi, vastaamme kattavasti täydennyskoulutuksestasi sekä työnohjauksesta. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä!

Työntekijät ovat meille arvokas pääoma ja siksi pääset muun muassa vaikuttamaan työskentelyrytmiisi autonomisella työvuorosuunnittelulla. Työ on 2-vuorotyö. Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:iä. Palkka G24E.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Edellytämme sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa ja arvostamme lastensuojelun kokemusta, päihdetyön tai neuropsykiatrian osaamista ja ennen kaikkea aitoa kiinnostusta päihteillä oirehtivien nuorten kanssa työskentelemiseen. Vahvuuksina pidämme hyviä vuorovaikutustaitoja, heittäytymiskykyä, paineensietokykyä sekä sitoutuneisuutta. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote sekä tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon ja henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kiinnostuitko? Nyt haluamme kuulla sinusta!

Hakemuksesi voit lähettää täyttämällä hakulomakkeen alla viimeistään 29.5.2022. Käymme läpi hakemuksia hakuajan aikana. Huomioithan, että haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä yksikön johtajaan Tea Polvi p. sähköpostilla tea.polvi@kalliola.fi.

Hae tehtävää tästä. 

Tutustu Nuorisokoti Satamaan täältä.

Nuorisokoti Satama on osa Humanaa. Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.