Hem
Yhteystiedot

Haemme SAIRAANHOITAJAA Metsäraittiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2022-05-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Metsäraitti

Lokakuussa 2020 avautuneen yksikön Metsäraitin tilat sijaitsevat Vantaan Asolassa rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin lähellä kaikkia Vantaan sekä muun pääkaupunkiseudun palveluita. Metsäraitti käsittää kaksi 7-paikkaista erityisyksikköä: Metsän ja Raitin. Molemmat yksiköt ovat tarkoitettuja huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille 11-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Metsän vahvuusalueena on psykiatrinen osaaminen ja Raitissa löytyy erityisosaamista päihdeongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Nyt haemme sairaanhoitajaa Metsäraitin erikoisyksikkö Raittiin vakituiseen työsuhteeseen. Haemme myös ohjaajaa erikoisyksikkö Metsään. Metsäraitin toiminta-ajatuksena on lapsen etu ja vaativa erityisosaaminen. Lisäksi korostamme yksiköiden toiminnallisuutta.

Sairaanhoitajaksi erikoisyksikkö Raittiin?

Etsimme tiimiimme sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli työyhteisössä lääkehoidosta ja sairaanhoidollisista tehtävistä. Lapsen edun mukainen työskentely Metsäraitissa edellyttää työntekijöiltä lapsen ja hänen elämäntilanteensa kokonaisvaltaista ja huolellista tarkastelua, luottamuksen rakentamista ja riittävää aikaa, jotta työskentelyssä toteutuvat keskeiset laatua varmistavat tekijät: oikeudenmukaisuus, avoimuus, luotettavuus, turvallisuus sekä lastensuojelutoimien suhteellisuusperiaate. Työ on kokoaikainen ja vakituinen kolmivuorotyö.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Kokemus lastensuojelusta sekä päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan isoksi eduksi. Arvostamme joustavaa työskentelyotetta. Työ on haasteellista, ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haethan tehtävää viimeistään 31.5.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Lasse Mikkoseen p. 0404843863 tai sähköpostilla lasse.mikkonen@humana.fi.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Metsäraittiin täällä.

Metsäraitti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.