Hem
Yhteystiedot

Avoin hakemus

Julkaistu: 2020-03-27

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.

Avoimella hakemuksella voit ilmaista kiinnostuksesi avoimia työpaikkojamme kohtaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään tietyssä yksikössä, kerro siitä avoimen hakemuksen työtehtävätoiveissa. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja huomaathan, että tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Avoimet hakemukset ovat kaikkien rekrytointiin osallistuvien esihenkilöidemme ja asiantuntijoidemme käytössä. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaavia tehtäviä aukeaa. Hakemustasi säilytetään 12 kk, jonka jälkeen se poistuu järjestelmästä automaattisesti.

Jätä avoin hakemus