Hem
Yhteystiedot

Avoin hakemus

Julkaistu: 2020-03-27

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.” Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.

Avoimella hakemuksella voit ilmaista kiinnostuksesi avoimia työpaikkojamme kohtaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään tietyssä yksikössä, kerro siitä avoimen hakemuksen työtehtävätoiveissa. Tähän voit merkitä myös työharjoittelutoiveesi. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja huomaathan, että tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Avoimet hakemukset ovat kaikkien rekrytointiin osallistuvien esimiestemme ja asiantuntijoidemme käytössä. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaavia tehtäviä aukeaa. Hakemustasi säilytetään 6 kk, jonka jälkeen se poistuu järjestelmästä automaattisesti.

Jätä avoin hakemus