Hem
Yhteystiedot

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA Kotikylä Onnelantielle Lappeenrantaan

Julkaistu: 2021-11-16

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää yhdessä muiden ammattilaisten kanssa? Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Palvelukoti Onnelantie tarjoaa turvallisen kodin 44 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat palveluasumista tai tehostettua palveluasumista. Hoivakoti sijaitsee Lappeenrannassa, Tirilän kaupunginosassa. Onnelantie on asukkaidemme koti, jossa kaikella toiminnalla pyritään ylläpitämään ja tukemaan toimintakykyä. Palvelukodissamme on turvallinen, esteetön ja kodikas ympäristö. 

Etsimme nyt fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. Kuntoutusnäkökulma ja toimintakyvyn ylläpitäminen ovat meillä osa palvelukodin jokapäiväistä toimintaa. Fysioterapeuttina päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. ohjata asukkaille soveltuvia harjoitteita ja opastaa apuvälineiden käytössä. Kyseessä on osa-aikainen päivätyö.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta fysioterapeutin tutkintoa. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Meillä vallitsee hyvä yhteishenki ja tiimissämme arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme mm. tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetua. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Anne Akkanen, p. 044 417 5604.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 12.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hae paikkaa

Tutustu Onnelantien palvelukotiin täältä.

Onnelantien palvelukoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.