Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Onnelantielle Lappeenrantaan

Julkaistu: 2021-09-29

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Onnelantie tarjoaa turvallisen kodin 44 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat palveluasumista tai tehostettua palveluasumista. Hoivakoti sijaitsee Lappeenrannassa, Tirilän kaupunginosassa. Onnelantie on asukkaidemme koti, jossa kaikella toiminnalla pyritään ylläpitämään ja tukemaan toimintakykyä. Palvelukodissamme on turvallinen, esteetön ja kodikas ympäristö. Tarkemmin kotiimme voit tutustua täältä.

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetua.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Hae paikkaa


Onnelantien palvelukoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.