Hem
Yhteystiedot

Nyt haemme joukkoomme Etelä-Karjalan alueelle tuntityöntekijöiksi PERHEOHJAAJIA

Julkaistu: 2021-02-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö sekä ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille sekä tuettu asuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Meillä on positiivinen ja voimavarakeskeinen työote. Työntekijämme ovat asiakaslähtöisiä ja huumorintajuisia. Tiimeissämme on rento meininki ja hyvä henki, vahvuutenamme on positiivinen energia.

Odotamme sinulta sosionomin tai muun sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkintoa, mutta huomioimme myös muut soveltuvat ammattitutkinnot, kuten lähihoitaja. Lisäksi odotamme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojelutyöstä. Ajokortti on välttämätön, auton voi saada työnantajan puolesta työkäyttöön.

Tuntityöntekijöille on jatkuva tarve iltaisin ja viikonloppuisin sekä myös arkipäivisin. Tuntityömahdollisuus on ympärivuotinen. Tuntityöntekijä saa tuekseen esimiehen ohjauksen ja neuvonnan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja myös erilaista lisäkoulutusta, esimerkiksi perheterapiasta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta tai kriisi- ja traumatyöstä sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Nina Siikonen, p. 050 329 8828, nina.siikonen@humana.fi

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2021. Laitathan hakemukseesi toiveesi ja mahdollisuutesi sen suhteen, minkälaista tuntimäärää viikossa/kuukaudessa voisit tehdä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.