Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Sillanpää-kotiin Peräseinäjoelle

Julkaistu: 2021-03-23

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Sillanpää-koti toimii Peräseinäjoella ja tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautisen hoivan sisältävää tehostettua palveluasumista turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Tarjoamme yksilöllistä, kuntouttavaa, asukkaan tarpeista lähtevää hoitoa sekä elämänlaatua ja toimintakykyä ylläpitävää ja kohentavaa hoivaa. Ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnaltamme löytyy psykogeriatriseen hoivaan ja kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista. 

Etsimme nyt Sillanpää-kotiin vakituiseen työsuhteeseen hoitajaa. Työ on kolmivuorotyötä. Työ antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi, ja kehittää ammattitaitoasi. Työyhteisömme tukee ammatillista kehittymistä ja kouluttautumista.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan koulutusta (lähihoitaja/sairaanhoitaja) sekä joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön. Osaaminen ja kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksesi. Huomioimme haussa myös keväällä 2021 valmistuvat alan opiskelijat.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.3. alkaen palveluesimies Eevaleena Huhtamäki, p. 050 440 9477, eena.huhtamaki@humana.fi. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuohjeet: Haethan paikkaa viimeistään 11.4.2021. 

 

Hae paikkaa

 

Sillanpää-koti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.