Hem
Yhteystiedot

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia LÄHIHOITAJIA tuntitöihin Sillanpää-kotiin Peräseinäjoelle

Julkaistu: 2021-10-21

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelutalo Sillanpää-koti on Peräseinäjoella sijaitseva vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa. Sillanpää-koti sijaitsee lähellä Peräseinäjoen keskustaa, mutta kuitenkin omassa rauhassa luonnon läheisyydessä.

Meille on erityisen tärkeää, että asukkaamme voivat kokea olonsa ja kotinsa turvalliseksi ja viihtyisäksi. Asukkaiden omaiset ja ystävät ovat meille aina lämpimästi tervetulleita. Tärkeää on myös virikkeellisen elämän mahdollistaminen asukkaillemme: Jokaisella on vointinsa ja toimintakykynsä mukaan mahdollisuus osallistua arjen monipuolisiin toimintoihin ja järjestelyihin päivittäin. Olemme miettineet yksilöllisiä ratkaisuja, jotta kaikki pääsevät osallistumaan niihin arjen asioihin ja askareisiin, joista he pitävät. Ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnaltamme löytyy psykogeriatriseen hoivaan ja kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista.

Lue lisää meistä täältä.

Etsimme nyt Sillanpää-kotiin tarvittaessa töihin kutsuttavia lähihoitajia tuntitöihin. Työ on kolmivuorotyötä. Työ antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi, ja kehittää ammattitaitoasi. Työyhteisömme tukee ammatillista kehittymistä ja kouluttautumista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön. Osaaminen ja kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksesi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässä pääset mukaan vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Eena Huhtamäki, p 050 440 9477 eena.huhtamaki@humana.fi.

Hakuohjeet: Haethan paikkaa viimeistään 31.12.2021. 

Hae paikkaa

 

Sillanpää-koti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.