Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA Lastensuojeluyksikkö Leppälintuun Kauhajoelle

Julkaistu: 2021-11-22

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu koostuu kahdesta seitsenpaikkaisesta erityisyksiköstä, Pirtistä ja Kortteerista. Yksikön toiminta perustuu sujuvaan, turvalliseen ja toiminnalliseen arkeen, joka kulkee yksilöityjen päivä- ja viikko-ohjelmien mukaisesti. Kauhajoella luonnon ääressä sijaitsevassa yksikössä on helppo toteuttaa elämyksellistä, monipuolista toimintaa. Erilaisia aktiviteetteja toteutetaan myös yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kortteeri-yksikköön. 

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Ohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Työskentelyssä painotamme vahvasti omaohjaajatyöskentelyä.

Pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa työskennellään erilaisilla koulutustaustoilla jokaisen vahvuuksia hyödyntäen. Kortteerissa henkilöstön erityisosaamista ovat psykiatrinen kuntoutus sekä neuropsykiatrinen osaaminen. Koulutusta erityisosaamiseen tarjotaan henkilöstölle säännöllisesti.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin AMK-tutkintoa ja valmiutta vuorotyöhön. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Yksikkömme vahvuuksia ovat mm. loistava työyhteisö, joustava työajan suunnittelu sekä säännöllinen työnohjaus. Sinulla on myös saatavilla esihenkilön ja työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtaja Tiina Kuja-Halkola, p. 044 724 7488.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hae paikkaa


Tutustu Leppälintuun täällä.

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.