Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA Lastensuojeluyksikkö Leppälintuun Kauhajoelle vakituiseen työsuhteeseen sekä tuntityöhön

Julkaistu: 2021-07-20

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu koostuu kahdesta seitsenpaikkaisesta erityisyksiköstä, Pirtistä ja Kortteerista. Leppälintu sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Yksikön toiminta perustuu sujuvaan, turvalliseen ja toiminnalliseen arkeen, joka kulkee yksilöityjen päivä- ja viikko-ohjelmien mukaisesti. Luonnon ääressä sijaitsevassa yksikössä on helppo toteuttaa elämyksellistä, monipuolista toimintaa. Erilaisia aktiviteetteja toteutetaan myös yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Ohjaaja työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja) ja valmiutta kolmivuorotyöhön. Tuntityöntekijähaussa huomioimme myös valmistuvat opiskelijat sekä toisen asteen tutkinnon suorittaneet.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu ja sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Juho Kaleva, p. 044 774 8655.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 1.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Leppälintuun täällä.


Lastensuojeluyksikkö Leppälintu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.