Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kahta OHJAAJAA Ylistaroon Lastensuojeluyksikkö Pihakoivuun

Julkaistu: 2021-11-25

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Pihakoivussa tarjoamme huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimiin sijoitetuille lapsille ja nuorille kodinomaisen ja viihtyisän kasvuympäristön. Sijaishuoltoyksikköjämme ovat Seinäjoen Ylistarossa sijaitsevat Pihakoivu-yksiköt. Pihakoivun toiminta perustuu vahvasti arkeen ja sen tehtävien hallintaan. Motivoiva ja kannustava tiimimme vie eteenpäin niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä koulun ja harrasteyhteisöjen kanssa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella olisi mielekäs harrastus. Rauhallinen maalaismiljöö koulujen ja palveluiden läheisyydessä antaa lapsille ja nuorille monipuolisen asuinympäristön.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme kahta ohjaajaa hoitovapaan sijaisuuksiin. Toinen tehtävistä on Pihakoivu 2 -yksikössä 31.8.2022 saakka 60% työajalla. Ja toinen on Pihakoivu 1 -yksikössä 31.5.2022 saakka 50% työajalla. Työ on kolmivuorotyötä. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Työskentelyssä painotamme vahvasti omaohjaajatyöskentelyä. Hyvinvoinnin perustan luo panostaminen myönteiseen arkeen, yksilöllisten positiivisten pienten hetkien huomaaminen sekä tasavertainen kasvatustyö. Meillä voit tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja) tai ammattikorkeakoulututkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi). Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Toivomme, että sinulla on kokemusta lastensuojelutyöstä. Työssä on tärkeää reipas, oma-aloitteinen ja aidosti kohtaava työskentelyote. Toivomme sinun olevan myös joustava tiimityöskentelijä, joka ei pelkää haasteita ja tykkää oppia uutta.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Yksikkömme vahvuuksia ovat joustava työajankäyttö ja -suunnittelu, säännöllinen työnohjaus sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Lehtola, p. 044 734 5331.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.12.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa

Tutustu Pihakoivun yksiköihin täällä.


Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.