Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA Nuorisokoti Valokkiin Jalasjärvelle

Julkaistu: 2022-05-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Rauhallinen maalaismiljöö Kurikan Jalasjärvellä luo turvalliset puitteet nuorten kasvulle. Valokin tilat mahdollistavat pienet ryhmät ja tarvittaessa intensiivisenkin työskentelyn. Pyrimme näkemään lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista - näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Työntekijöillämme on neuropsykiatrista osaamista, joten pystymme vastaamaan neuropsykiatristen lasten pulmiin.

 

Minkälainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt ohjaajaa Valokki 1 -yksikköön. Ohjaaja osallistuu nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Haluamme, että meillä on hyvä työskennellä. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Ohjaajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Psykiatrinen erityisosaaminen katsotaan eduksesi. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu ja sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sanna Hanhikoski, p. 050 911 4290, sanna.hanhikoski@humana.fi 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Valokkiin täällä.

Nuorisokoti Valokki on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.