Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA lastensuojeluyksiköihin Kurikan Jalasjärvelle sekä Kauhajoelle uusiin ja mielenkiintoisiin toimenkuviin!

Julkaistu: 2022-05-13

Nyt haettavissa tehtävissä on mahdollista työskennellä jaetusti Kauhajoella ja Jalasjärvellä, yhteensä viidessä eri yksikössä oman mielenkiinnon mukaan. Tehtävät täydentävät yksiköiden vaadittua vakihenkilöstön määrää ja sisältävät työskentelyä tarpeen mukaan eri yksiköissä. Toimenkuvat mahdollistavat omat hyvät vaikutusmahdollisuudet mm. työaikaan, työsopimuksen luonteeseen, työskentelyalueeseen ja oman osaamisen hyödyntämiseen laajasti vastuualueita juuri sinulle sovittamalla.

 

Minkälainen työ sinua odottaa?

Tässä tehtävässä työsuhteesi voi olla määräaikainen tai vakituinen työsuhde. Voit työskennellä osa-aikaisena tai työ voi olla kokoaikainen. Sinulla on mahdollisuus valita haluatko tehdä työtä kahdessa vai kolmessa vuorossa, vai tekisitkö kenties mieluiten yöpainotteisesti?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Haluamme, että meillä on hyvä työskennellä. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta toisen asteen tai AMK-tason koulutusta tai meneillään olevia opintoja (esim. nuoriso- ja yhteisöohjaajat, lähihoitajat, sosionomit, sairaanhoitajat, yhteisöpedagogit, toimintaterapeutit, kuntoutusohjaajat tai muu).

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Psykiatrinen erityisosaaminen katsotaan eduksesi. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu ja sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

 

Ota yhteyttä ja neuvotellaan sinulle sopiva tapa työskennellä!

Lisätietoja antavat:

  • yksikönjohtaja Sanna Hanhikoski, p. 0509114290
  • yksikönjohtaja Jaakko Ilin, p. 0447507230
  • yksikönjohtaja Harri Kytölä, p. 0447507231
  • yksikönjohtaja Niina Talvitie, p. 0447748655
  • yksikönjohtaja Tiina Kuja-Halkola, p. 0447247488
  • toiminnanjohtaja Jarmo Lahtela, p. 0447507221

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Alustavat haastattelupäivät ovat 19.5., 23.5., ja 1.6. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

 
 

Nuorisokoti Valokki

Rauhallinen maalaismiljöö Kurikan Jalasjärvellä luo turvalliset puitteet nuorten kasvulle. Valokin tilat mahdollistavat pienet ryhmät ja tarvittaessa intensiivisenkin työskentelyn. Pyrimme näkemään lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista - näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. 

Tutustu tarkemmin Nuorisokoti Valokkiin täältä.

 

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu koostuu kahdesta seitsenpaikkaisesta erityisyksiköstä, Pirtistä ja Kortteerista. Yksikön toiminta perustuu sujuvaan, turvalliseen ja toiminnalliseen arkeen, joka kulkee yksilöityjen päivä- ja viikko-ohjelmien mukaisesti. Kauhajoella luonnon ääressä sijaitsevassa yksikössä on helppo toteuttaa elämyksellistä, monipuolista toimintaa. Erilaisia aktiviteetteja toteutetaan myös yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Tutustu tarkemmin Lastensuojeluyksikkö Leppälintuun täältä.

 
 
Nuorisokoti Valokki ja Lastensuojeluyksikkö Leppälintu ovat osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.