Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä meidän uusi PERHEOHJAAJAMME Seinäjoen iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme?

Julkaistu: 2021-11-29

Haluatko itsellesi työn, jossa voit toteuttaa itseäsi? Jossa vastuun mukana tulee iso annos vapautta; vapaus suunnitella itse omat aikataulunsa, vapaus tehdä työtä omalla tyylillään? Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Humanan Avopalvelut tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia. Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, avoperhekuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötyö. Toteutamme myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille. Asiakkaan kotiin ja arkeen toteutettavia avopalvelujamme toteuttaa moniammatillinen, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt Seinäjoen tiimiimme perheohjaajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatyöhön. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista sekä asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Työmme perustuu aina tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työn. Pääset mukaan innostuneen ja keskustelevan tiimin jäseneksi, jossa työskentelymuotojen kehittämiseen sekä omien vahvuuksien ja erityisosaamisen käyttöön tuetaan ja kannustetaan. Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin tai sairaanhoitajan AMK-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Keikkatyössä huomioimme myös lähihoitajan (tai vastaavan) tutkinnon suorittaneet. Aikaisempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa katsotaan eduksi. Huomioimme haussa myös viimeisen vuoden opiskelijat. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain 505 2002 edellyttämä rikosrekisteriote. 


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Ala-Kojola, p. 044 750 6182, sanna.ala-kojola@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.