Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä meidän uusi PERHEOHJAAJAMME Seinäjoen iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme?

Julkaistu: 2022-04-26

Haluatko itsellesi työn, jossa voit toteuttaa itseäsi? Jossa vastuun mukana tulee iso annos vapautta; vapaus suunnitella itse omat aikataulunsa, vapaus tehdä työtä omalla tyylillään? Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Humanan Avopalvelut tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia. Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, avoperhekuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötyö. Toteutamme myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille. Asiakkaan kotiin ja arkeen toteutettavia avopalvelujamme toteuttaa moniammatillinen, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt Seinäjoen tiimiimme perheohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja tuntityöhön. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista sekä asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Työmme perustuu aina tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työn. Pääset mukaan innostuneen ja keskustelevan tiimin jäseneksi, jossa työskentelymuotojen kehittämiseen sekä omien vahvuuksien ja erityisosaamisen käyttöön tuetaan ja kannustetaan. Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai AMK-tutkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja) sekä työkokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai perheiden parissa työskentelystä. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti. 

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Ala-Kojola, p. 044 750 6182, sanna.ala-kojola@humana.fi

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Hae tästä

 

Huomasithan, että haemme Seinäjoelle perheohjaajaa myös vakituiseen työsuhteeseen? Lue lisää täältä.

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.