Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Komian Kranniin Ylistaroon

Julkaistu: 2021-07-12

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukeskus Komian Kranni tukee ja auttaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä lievästi kehitysvammaisia henkilöitä kohti itsenäistä asumista Seinäjoen Ylistarossa. Komian Kranni koostuu Päätalon ja Koivulan asumispalveluyksiköistä, jotka tarjoavat sekä tuettua että tehostettua asumista. Ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen kotien lisäksi Komian Krannissa on myös tukiasuntoja sekä päivätoiminnan yksikkö.

Toimintamme painopisteenä ovat monipuolinen kuntoutus, asukkaiden toimintakyvyn ja sosiaalisten suhteiden vahvistaminen sekä mielekkään tekemisen järjestäminen. Kuntoutuja saa olla itse mahdollisimman paljon mukana oman kuntoutuksensa suunnittelussa. Meille on tärkeää, että jokainen asukas tietää ja tuntee asuvansa turvallisessa asuinympäristössä. Turvallisen ympäristön luovat ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut henkilöstö, mielekkäät arkirutiinit ja hyvä tiedonkulku. Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.

Etsimme nyt sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Myös henkilöt, joilla on opinnoista 2/3 tehtynä, huomioidaan haussa.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sale Gröhn p. 044 532 2522.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.8.2021. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.
Komian Kranni on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.