1. Olet tässä: Sairaanhoitaja, Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puro Oy, Seinäjoki

Haemme nyt Nuorisopsykiatrisen asumiskoti Puron yksikköön Seinäjoelle SAIRAANHOITAJAA

Julkaistu: 2020-07-30

Kaikille lastensuojelupalveluillemme yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Sairaanhoitajana toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen, sekä siihen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ edellyttää työntekijän sitoutumista työskentelyyn nuorten parhaaksi; vastavuoroisesti työntekijänä olet mukana monipuolisessa sekä kiinteässä työyhteisössä, jossa on tilaa myös omalle kehittymiselle ja lisäkoulutukselle. Työ on kolmivuorotyötä.
 
Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK-)tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojelun, psykiatrian tai nuorisopsykiatrian alueelta.
 
Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus. Työ on haasteellista ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, sekä osallisuuden tukeminen.

 
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pekka Kujanpää, p. 050 441 0657.
 
Hakuohjeet:
Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.8.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Voit tutustua yksikköömme täällä.Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”