Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJIA Annaan ja Aatuun Punkaharjulle määräaikaisiin työsuhteisiin

Julkaistu: 2021-08-09

Humana Asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Anna ja Aatu on ikääntyneiden hoivakoti, jossa on 19 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Osa huoneista mahdollistaa pariskunnan yhdessä asumisen. Hoivakoti sijaitsee Putikossa, rauhallisella omakotialueella noin kuuden kilometrin päässä Punkaharjun keskustasta. Annassa ja Aatussa eletään yhteisöllistä ja aktiivista arkea kodinomaisissa tiloissa. Hoivakodin asukkaiden toiveiden ja ajatusten huomioiminen kaikessa toiminnassa on meille ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteenamme on taata jokaiselle asukkaallemme mielekäs ja turvallinen, omannäköinen arki. Lisäksi ihana pullantuoksu leijailee omasta keittiöstämme taloon viikoittain!

Etsimme hoitajia tuntityöntekijöiksi eripituisiin työsuhteisiin. Lisäksi etsimme vuoden loppuun kestävään sijaisuuteen osa-aikaista hoitajaa. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa ja lääkeluvat voi suorittaa myös yksikössä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Leila Lybeck, p. 040 636 1773.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa


Anna ja Aatu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.