Hem
Yhteystiedot

Haemme HOIVA-AVUSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Tupalaan Mikkeliin

Julkaistu: 2021-12-13

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Kotikylä Tupala sijaitsee rauhallisella alueella Mikkelin Tupalassa, noin neljän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Kodissamme on 29 yhden hengen huonetta iäkkäille henkilöille, jotka tarvitsevat asumisensa tueksi hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Lisäksi kodissa on 12 seniorikotia henkilöille, jotka selviävät yöaikaan itsenäisesti. Kodissamme eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Kotikylä Tupalassa se tarkoittaa yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, aitoa läsnäoloa ja lämmintä ilmapiiriä.

Etsimme nyt hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoiva-avustajan tehtävistä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme työntekijöillemme mm. hyvän liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Petri Skaffari, p. 040 574 9893, petri.skaffari@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 11.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa

Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.


Kotikylä Tupala on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.