Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJIA keikkatyöhön Riihimäelle Kristallihoviin

Julkaistu: 2021-01-25

Humana Asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hoivakoti Kristallihovi tarjoaa turvallisen kodin 30 iäkkäälle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Riihimäellä sijaitsevan hoivakodin kauniiden, nykyaikaisten tilojen ja aktiivipihan suunnittelussa on huomioitu erityisesti ikääntyneiden tarpeet. Kristallihovin toiminta perustuu aina asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt sairaanhoitajia keikkatyöntekijöiksi kevään ja kesän sijaisuuksiin. Voit siis aloittaa keväällä keikkatyössä ja jatkaa kesällä lomien sijaisuuksissa. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, mutta huomioimme haussa myös alan opiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Taru Sarjovaara, p. 041 541 0958, taru.sarjovaara@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa

Kristallihovi on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.