1. Olet tässä: Toiminnanjohtaja, Humana Avopalvelut Oy, Hämeenlinna

Haemme nyt avopalveluiden toiminnanjohtajaa Hämeenlinnaan

Julkaistu: 2020-08-02

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi toiminnanjohtajana vastaat palveluiden toteutumisesta ja laadusta, toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä markkinoinnista ja asiakassuhteista. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri organisaatiotasojen kanssa. Osallistut oman alueen sekä liiketoiminta-alueen johtoryhmätyöskentelyyn.

Toiminta-alueeseen kuuluu Hämeenlinna ympäristöseutuineen. Hämeenlinnassa sijaitsevassa toimipisteessämme työskentelee monipuolisista ammattilaisista koostuva tiimi, joka tuottaa lapsille, perheille ja nuorille suunnattuja sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisia avopalveluja sekä palveluita maahanmuuttajille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Odotamme tehtävään valittavalta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa, työkokemusta lastensuojelutyöstä vähintään kaksi vuotta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sitoutumista tehtävään.

Arvostamme esimieskokemusta ja/tai johtamiskoulutusta sekä vankkaa kokemusta sosiaalialan tehtävistä. Paikallisen kentän tunteminen ja hyvät verkostot ovat edellytyksiä tehtävän hoidossa.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, kannustavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Tämän lisäksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa.


Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaista 3.8. alkaen aluejohtaja Elina Märijärvi, p. 044 533 6097, elina.marijarvi@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.8.2020.

Hae paikkaa

 

Tutustu Hämeenlinnan tiimiin täällä.

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: "Jokaisella on oikeus hyvään elämään."