Haemme nyt kesätyöntekijöitä, paikkoja tarjolla ympäri Suomen!

Julkaistu: 2020-12-23

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään."

Tule tekemään merkityksellistä sosiaali- ja hoiva-alan työtä hyvässä työyhteisössä!
 

Työllistämme kesällä 2021 useita kymmeniä kesätyöntekijöitä.

Kesätyöjaksojen pituudet vaihtelevat kahdesta viiteen kuukauteen ja tarjolla on monipuolisia tehtäviä ympäri Suomen. Kesätyöntekijät ovat meillä tärkeässä roolissa, jotta palvelumme toimivat luotettavasti myös lomasesongin aikana.

Meillä pääset työskentelemään moniammatillisessa ja kannustavassa ympäristössä, ja samalla saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi osaavien kollegoiden tuella. Kesätyön päätyttyä meillä on usein tarjota myös opintojen ohessa tehtävää keikkatyötä. Usein kesätyöpaikka on myös väylä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme kesätyöpaikkojemme kautta arvokasta työkokemusta lähinnä sosiaali- ja hoiva-alan osaajille ja alaa opiskeleville henkilöille eri yksiköidemme tarjoamien erilaisten tehtävien kautta. Voit valita hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millä alueella olet valmis työskentelemään.

Tutustu Humanan eri toimipisteisiin ja työmahdollisuuksiin täällä.

Olemme yhteydessä hakijoihin, joiden kanssa edetään haastatteluvaiheeseen. Haastattelut pyritään suorittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Hakuohjeet: Täytä kesätyöhakemus oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2021. Käsittelemme kesätyöhakemuksia jo hakuaikana.


Hae meille kesätöihin