Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kesätyöntekijöitä, paikkoja tarjolla ympäri Suomen!

Julkaistu: 2021-12-29

Hei sosiaalialan osaaja! Tule tekemään merkityksellistä sosiaalialan työtä kanssamme, hyvässä ja innostavassa työyhteisössä! Tarjoamme monipuolisia tehtäviä palvelukodeissamme ja lastensuojeluyksiköissämme ympäri Suomen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Haemme nyt kesäsijaisuuksiin mm. sosionomeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, yhteisöpedagogeja, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja Humanan asumisen palveluihin, kotihoitoon, vammaistyön kohteisiin sekä lastensuojeluyksiköihin. Kesätyöjaksojen pituudet vaihtelevat kahdesta viiteen kuukauteen ja työ on pääasiassa vuorotyötä. Sinulta toivomme erityisesti sosiaali- tai terveysalan koulutusta ja positiivista asennetta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. 

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Kesätyön päätyttyä meillä on usein tarjota myös keikkatyötä, ja usein kesätyöpaikka on myös väylä vakituiseen työsuhteeseen.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millä paikkakunnalla olet valmis työskentelemään. Kesätyöhaun yhteydessä haemme myös somelähettiläitä, jotka ovat tärkeänä tukena tuottamassa merkityksellistä ja monipuolista sisältöä Humanan sosiaalisen median kanaviin. Voit hakulomakkeella ilmoittaa kiinnostuksestasi toimia somelähettiläänä kesätyön ohessa, ja voit myös halutessasi lisätä hakemukseesi esimerkkejä ylläpitämistäsi julkisista somekanavista/-profiileista.

Hakuohjeet

Tutustu asiakasryhmäkohtaisiin hakuihimme tarkemmin alla ja täytä kesätyöhakemus alla olevien linkkien kautta viimeistään 31.3.2022.

Käsittelemme kesätyöhakemuksia jo hakuaikana. Olemme yhteydessä hakijoihin, joiden kanssa edetään haastatteluvaiheeseen. Haastattelut pyritään suorittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Voit tutustua tarkemmin Humanan eri toimipisteisiin täällä

 

Kesätyö ikäihmisten parissa

Haemme ikäihmisten tehostettuihin palvelukoteihin sekä kotihoitoon/kotisairaanhoitoon kesäsijaisia erityisesti mm. lähihoitajan, hoiva-avustajan ja sairaanhoitajan työhön. Tehtävästä ja koulutuksestasi riippuen työpäiväsi voi koostua esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta. Työpäiviin sisältyy usein myös mm. ulkoilua ja viriketoiminnan järjestämistä asukkaille. Meille tärkeää on kuntouttava työote, jolla tuetaan asukasta toimimaan omien voimavarojen mukaan. 

Kotihoidon/kotisairaanhoidon työ tapahtuu asiakkaan kotona. 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään innostavassa työyhteisössä huipputiimissä, hae meille ikäihmisten tehostettuihin palvelukoteihin seuraavilla paikkakunnilla: Iitti, Jyväskylä, Kokkola, Muhos, Kempele, Kerava, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Peräseinäjoki, Riihimäki, Savonlinna, Varkaus, Ylitornio.

Jos olet kotihoidon/kotisairaanhoidon osaaja, hae meille kotihoidon palveluihin seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Kuusamo.

Hae tästä kesätyöhön ikäihmisten palvelukoteihin tai kotihoitoon 

 

Kesätyö kehitysvammaisten parissa tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa

Palvelukodeissamme, joissa tarjotaan palveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tai kehitysvammaisille henkilöille, asutaan mahdollisimman kodinomaisesti - kukin tukea tarvitseva ryhmä omassa yksikössään. Hoivan sisältö ja taso määritellään kunkin henkilön tarpeiden mukaan. Lähtökohtana on asukkaiden taitojen ja kykyjen ylläpitäminen ja uusien elämysten kokeminen. Olennaista on monipuolinen viriketoiminta, jota järjestetään yhdessä muiden yksiköiden ja toimijoiden kanssa. Moniammatillisiin tiimeihimme haemme kesäsijaisiksi erityisesti sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. 

Työskentely kehitysvammaisten parissa tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa onnistuu seuraavilla paikkakunnilla: Aura, Haapavesi, Hollola, Kaavi, Kemi, Keuruu, Kotka, Lapua, Muhos, Muurame, Oulainen, Rovaniemi, Saarijärvi, Seinäjoki (Ylistaro), Tampere, Tervajoki, Tornio, Vaasa, Äänekoski.

Hae tästä kesätyöhön mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tai vammaistyön kohteisiin

 

Kesätyö lastensuojeluyksiköissä

Lastensuojelupalveluihimme haemme kesäsijaisuuksiin ohjaajan työhön mm. sosionomeja, sairaanhoitajia, yhteisöpedagogeja, lähihoitajia sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajia. 

Humanan lastensuojelupalvelut tarjoavat peruslaitospalveluita, erityislaitospalveluita, vastaanottopalveluita, jälkihuollon palveluita ja koulutukipalveluita. Ohjaajan työ lastensuojeluyksiköissä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä, jossa tuetaan ja kannustetaan lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. 

Työskentely lastensuojeluyksiköissä onnistuu seuraavilla paikkakunnilla: Akaa, Hankasalmi, Jyväskylä, Kangasala, Kauhajoki, Kempele, Kurikka (Jalasjärvi), Lahti, Laihia, Lempäälä, Lohja, Loimaa, Nivala, Oulainen, Paimio, Pori, Seinäjoki (Ylistaro), Siuntio, Vaasa (Vähäkyrö), Vantaa, Vihti (Nummela), Ylivieska.

Hae tästä kesätyöhön lastensuojelupalveluihin

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.