Hem
Yhteystiedot

Vi söker en ny medlem som förstärkning till vårt växande team. Vi söker en FAMILJEHANDLEDARE till deltidsjobb i Mellersta Österbotten, Karlebys och Jakobstads område.

Julkaistu: 2021-09-24

Humana tillhandahåller och genomför i kundens hem och vardagsmiljö socialvårdens öppenvårdstjänster till barn, unga, familjer och klienter i vuxensocialarbetet.

Vill du vara del av ett team som består av professionella och motiverade arbetare? Vår gemenskap i Karleby söker en passande medlem till deras gäng.  Vårt team är duktigt, avspänt och gör sitt jobb med hela hjärtat. Att arbetstagaren är engagerad i jobbet och trivs på sin arbetsplats är viktigt för oss. Vi upplever att vi lyckats med detta – personalen består av kollegor som jobbat hos oss länge. Vårt team är tvåspråkigt och det ser vi som en stor rikedom. Vi anser att kunskap i finska är en stark fördel.

Grunden i vårt klientarbete är en inställning att göra allt även för att lösa utmanande situationer. Vi värnar om kvalitét i allting vi gör. Om du delar samma inställning och vill utvecklas genom utmanande uppgifter, i en arbetsgemenskap som bryr sig om och tar hand om varandra, kan det vara att du är en av oss. Till våra tjänster hör bland annat familjearbete enligt socialvårdslagen, professionellt stödpersonsarbete, barnskyddets intensifierade familjearbete, familjerehabilitering i öppenvården samt stödda och övervakade träffar för socialvårdens och barnskyddets klientfamiljer.

Vi erbjuder dig förutsättningar att göra ett gott och kvalitativt jobb. Stöd från en närvarande förman, god laganda samt en trivsam arbetsmiljö kommer på köpet. Hos oss är varje individ betydelsefull och en del av vår gemensamma berättelse. Vi är en fungerande arbetsgemenskap där du i lugn och ro kan förverkliga ditt eget arbete.

Varför Humana?

  • innovativ, utvecklande och en trygg arbetsgivare
  • en arbetsgivare med gott rykte, hos oss är det bra att jobba
  • arbetshandledning, små team och tätt stöd av arbetsgemenskapen
  • rätt till privat, mera omfattande arbetshälsovård än vad som regleras i lagen
  • omfattande lunch-, motions-, kultur- och massagefördelar
  • konkurrenskraftig anställning samt flexibla arbetstider
  • mångsidiga utbildningsmöjligheter från arbetsgivarens sida

Personen som väljs till tjänsten bör ha en till social- och hälsovårdsbranschen lämplig högskoleexamen samt arbetserfarenhet av att jobba med barn, unga eller familjer. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga och växelverkan samt förmåga till att göra självständiga beslut. Med ett positivt, modigt och flexibelt arbetssätt klarar du helt säkert din uppgift berömvärt.

Närmare information om uppgiften ger förman Tina Silvennoinen, tel. 050-4724555, tina.silvennoinen@humana.fi

Ansökningsanvisningar: Vill du vara med oss i vardagens olika steg? Skicka in din ansökan snarast, men senast 23.11.2021. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Observera att vi intervjuar sökande redan under ansökningstiden och fyller tjänsten direkt vi hittar en lämplig sökande.

Ansök här

 

Humana är en i norden ledande aktör inom social- och omsorgssektorn, som erbjuder familjer och individer barnskydds-, boende- och öppenvårdstjänster. Vi bygger en ständigt utvecklande branschs framtid genom att fokusera på kvalitet och kundnöjdhet. Grunden till vår verksamhet skapas av små, klientcentrerade och lokala verksamhetsenheter. Våra värderingar är engagemang, ansvar och bemötande. Humana har i Finland 2700 arbetstagare och vi hjälper dagligen 4200 klienter. Vi jobbar alla för en gemensam vision: “Alla har rätt till ett bra liv”. Hos oss är varje individ betydelsefull och en del av vår gemensamma berättelse.