1. Olet tässä: Familjehandledare, Humana Avopalvelut Ab, Karleby

Vi söker nu en tillsvidareanställd FAMILJEHANDLEDARE till vårt växande team i Karleby

Julkaistu: 2020-07-16

Humana Avopalvelut utför rehabiliterande arbete i kundens hem och vardagsmiljö. Arbetet stöder kundernas vardag och välbefinnande med beaktande av helheten.

Vi motiveras i arbetet av en tillåtande och hjälpande kultur. Den stöttar oss i de stunder som ingen ska behöva gå igenom ensam. I vardagen hjälper den oss att vara lyhörda gentemot kunder och kolleger. Hos oss är varje person viktig, en del av den gemensamma berättelsen. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare.

Vi erbjuder dig en plats i en dynamisk och inspirerande organisation, kunniga kolleger, ett uppmuntrande arbetsklimat samt varierande och stimulerande uppgifter i ett mångprofessionellt team. Dessutom får du tillgång till regelbunden arbetshandledning, omfattande företagshälsovård och friskvård. 

Familjearbete är ett intressant och utmanande målinriktat stöd för hela familjen enligt barnskydds- och socialvårdslagen och som ordnas hemma hos familjerna och i deras naturliga miljö. Våra arbetsformer är bl.a. familjerehabilitering som ordnas i hemmet, effektiverat familjearbete och arbete med professionella stödpersoner. Familjearbetet utförs såväl individuellt som i par. Familjehandledaren har ett utmärkt team som stöd, en närvarande chef och har tillgång till grupparbetshandledning.

Vi förväntar
att du har en socionomyrkeshögskoleexamen och minst två års erfarenhet av arbete inom barnskyddet. Du måste ha körkort, arbetsgivaren ger vid behov en arbetsbil. Personen vi söker innehar flytande språkkunskaper i svenska eller som ens modersmål. Vårt kontor befinner sig i Karleby men svenskspråkliga arbetet genomförs i huvudsak i Jakobstad samt Kronoby området. 

Vi värderar tilläggsutbildning, såsom studier i terapi och neuropsykiatri.

Framgång i arbete kräver ett flexibelt arbetsgrepp. En positiv attityd, förmåga att lära sig nya saker och goda sociala färdigheter. Vi arbetar flexibelt enligt familjernas behov även på kvällar och veckoslut. Om du är intresserad av ett utmanande, yrkesmässigt utvecklande, dynamiskt och självständigt arbete, lämna i så fall in en ansökan.

Mer information: Tina Silvennoinen, närmaste chef, tfn 050 472 4555, tina.silvennoinen@humana.fi.

Ansökningsanvisningar: Vill du dela vardagen med oss? Lämna i så fall in din ansökan senast 15.10.2020. Vi intervjuar sökanden redan under ansökningstiden.

Ansök här

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service. Humana har 16 000 medarbetare i Norden, av vilka 2 700 i Finland. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.  Vi vill ligga i framkant, med fokus på kvalitet och nöjda kunder. Våra värdeord är engagemang, ansvar och glädje. Vår verksamhet har stark fokus på kunden och bygger på små lokala enheter. Vi erbjuder öppenvård på 30 verksamhetsställen runt om i Finland.