Hem
Yhteystiedot

Etsimme kasvavaan tiimiimme vahvistukseksi uutta jäsentä. Haussa PERHEOHJAAJA vakituiseen työsuhteeseen Keski-Pohjanmaalle, Kokkolan toimipisteeseen

Julkaistu: 2021-04-07

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Haluaisitko olla osa tiimiä, joka koostuu ammattitaitoisista ja motivoituneista työntekijöistä? Kokkolan joukkueemme etsii heille sopivaa tiimin jäsentä. Tiimimme on reipas, rento ja työtään sydämellään tekevä. Sitoutuminen työhön sekä työntekijöiden viihtyvyys työssään on meille tärkeä asia. Koemme onnistuneemme tässä – henkilöstö koostuu pitkään työskennelleistä konkareista. Tiimimme on kaksikielinen, jonka koemme valtavana rikkautena. Ruotsin kielen osaamisen luemmekin vahvaksi eduksi.

Lähtökohta asiakastyöllemme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Vaalimme laatua kaikessa, mitä teemme. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välitetään ja pidetään huolta, saatat olla yksi meistä. Palveluitamme ovat muun muassa sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö, avoperhekuntoutus sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti. Läsnäolevan esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Olemme toimiva työyhteisö, jossa voit rauhassa toteuttaa omaa työtäsi.

Miksi Humana?

  • innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja
  • laadukas työnantajamaine, meillä on hyvä olla töissä
  • työnohjaus, pienet tiimit ja tiivis työyhteisön tuki
  • yksityinen, lakisääteistä kattavampi työterveysoikeus
  • kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaedut
  • kilpailukykyinen palkkaus sekä joustavat työajat
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet työnantajan puolesta

Tehtävään valittavalta henkilöllä tulee olla sosiaali- tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta lasten-, nuorten tai perheiden parissa työskentelystä. Toivomme sinulta löytyvän hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Positiivisella, rohkealla ja joustavalla työotteella selviät tehtävästäsi varmasti kiitettävästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Tina Silvennoinen, puh. 050 472 4555, tina.silvennoinen@humana.fi  

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 21.4.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”