Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Kotikylä Villa Mariaan Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-03-26

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Villa Maria tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa ja hoivapalvelua muistisairaille ikäihmisille. Villa Maria sijaitsee maalaismaisemassa Kokkolan Marinkaisissa. Ympärillä on peltoja ja talon takana lammasaitaus. Palvelutalossa on 14 yhden hengen asuinhuonetta ja 2 kahden hengen huonetta. Villa Maria on rakennettu vuonna 2005 tarjoamaan turvallista ja virikkeellistä arkea ikäihmisille. Villa Maria on asukkaidemme koti, jossa hoitajat ohjaavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Lisää yksiköstämme voit lukea täältä.

Etsimme nyt tiimiimme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Vastaavalla sairaanhoitajalla on hyvin tärkeä rooli asukkaiden arjessa sekä työtiimissä ja hän tuo vahvasti terveydenhuollon asiantuntemuksensa asiakastyöhön.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu pääasiassa vastuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisoinnista, vastuu laboratorio- tai lääkärikäyntien toteutumisesta sekä lääkepoikkeaminen seuranta ja arviointi. Vastaava sairaanhoitaja varmistaa, että kaikilla työntekijöillä on asianmukaiset lääkeluvat, seuraa sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistuksia ja jalkauttaa uusia ohjeistuksia käytäntöön. Lisäksi vastuisiin kuuluu asukkaiden terveydentilan seuraaminen, omaisyhteistyö ja toiminnan järjestäminen muiden yhteistyötahojen kanssa. Esimiesvastuuta tehtävässä ei ole. Työ on kaksivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiia Pajunpää, p. 040 723 1785.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 29.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa

Villa Marin Hoitopalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.