Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJIA Lounatuulikodin Lemmikki-yksikköön Äänekoskelle

Julkaistu: 2021-03-16

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Lemmikki on 14 kehitysvammaiselle henkilölle ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava koti, jossa toiminta perustuu asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Lemmikki sijaitsee Äänekosken keskustassa lähellä kaikkia palveluita. Lemmikissä päivät täyttyvät harrastuksista, oman arjen askareista ja yhdessä toimisesta sekä asumisyhteisössä, että muissa sosiaalisissa yhteisöissä. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta muun muassa turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme yhtä hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä kahta hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomien sijaisuuteen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten parista on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvammatyötä kohtaan.

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 palveluesimies Riina Lemettinen, p. 040 134 5822.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa


Lounatuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.