1. Olet tässä: Hoitaja, Palvelukeskus Kaski Oy, Pihtipudas

Haemme nyt kahta HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Kaskeen Pihtiputaalle

Julkaistu: 2020-07-31

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Kotikylä Kaski tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 23 asukkaalle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelutalo sijaitsee Keski-Suomen pohjoisosassa Pihtiputaalla, pienessä keihäskarnevaaleistaan tunnetussa kunnassa. Kotikylä Kasken asukkaille tarjotaan turvallinen, esteetön, virikkeellinen ja kodikas ympäristö. Kaski on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Etsimme joukkoomme haastavaan ja innostavaan työhön kahta osaavaa, vuorovaikutustaitoista ja yhteistyökykyistä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sanna Viitala, p. 044 700 3201, sanna.viitala@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.8.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”