Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Palvelukoti Hilmariin Keuruulle

Julkaistu: 2021-03-11

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille henkilöille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita. Palvelukoti Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä.

Etsimme nyt lähihoitajia eri mittaisiin kesälomien sijaisuuksiin, pääsääntöisesti 31.8.2021 asti. Yksi sijaisuus jatkuu 31.1.2022 asti. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Kesätyöhaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien parista on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaanhoitaja Miia Leppäkangas, puh. 040 662 1845 sekä ajalla 22.-31.3. palveluesimies Marjo Kaasinen, puh. 050 361 3264. Parhaiten tavoitat Marjon ja Miian arkisin klo 8-16.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa


Palvelukoti Hilmari on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.