Hem
Yhteystiedot

Haemme KOKKIA Sähäkkään Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-11-22

Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Sähäkässä autamme lapsia ja nuoria aikuisia kuntoutumaan erilaisista mielenterveyden ja elämänhallinnan häiriöistä. Tarjoamme psykiatrista kuntoutusta erityistä tukea tarvitseville henkilöille, joilla on valmiuksia ja motivaatiota kuntoutua itsenäiseen elämään. Jyväskylän Sähäkässä on omat yksiköt nuorille aikuisille (18-30 vuotta) ja lapsille (14-17 vuotta).

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt kokkia, joka työskentelee sekä lasten että nuorten aikuisten yksikössä. Yksiköt sijaitsevat samassa osoitteessa Jyväskylän Kortepohjassa. Työnkuvaan kuuluu molempien yksiköiden kokonaisvaltaisesta ruokahuollosta huolehtiminen ja lisäksi nuorten aikuisten yksikön siivoustehtävät.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta ravintola- ja catering-alan perustutkintoa (kokki).

Arvostamme ulospäin suuntautuneisuutta, kohtaamisen taitoja, tiimityötaitoja sekä organisointikykyä ja joustavaa työotetta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksiköiden päälliköt Janne Puumala, p. 0400 804 201 ja Katri Isoviita-Kolsi, p. 040 668 5574.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa


Tutustu Sähäkkään täällä.

Sähäkkä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.