Hem
Yhteystiedot

Humanan Kotikylä Sammonkoti etsii lähihoitajia sijaisuuksiin ikäihmisten palvelukotiin Jyväskylään

Julkaistu: 2021-12-16

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Vaikka työmme on välillä raskasta, ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kotikylä Sammonkoti on ikäihmisten palvelukoti, joka sijaitsee Keljonkankaan rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Palvelukodissamme on asukkaita yhteensä noin 60. Sammonkodin palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Käytössämme olevat tilat on rakennettu palvelukotiasumista varten, ja tarjoamme myös ryhmäkotiasumista muistisairaille.

Tarkemmin tehtävästäsi

Etsimme nyt lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa eli työtarve saattaa tulla nopeastikin. Työvuorot muodostuvat 2- ja 3-vuorotyöstä toivomuksesi mukaan. Lähihoitajana työpäiväsi muodostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta. Meille tärkeää on kuntouttava työote, jolla tuetaan asukasta toimimaan omien voimavarojen mukaan. Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Asukkaan silmistä, eleistä ja kiitoksesta näet ja koet onnistumisesi työssä. Järjestät asukkaille myös pieniä virikehetkiä tai yhteisiä peli- tai lukuhetkiä. Käytämme apunamme SävelSirkku-ohjelmapalvelua. 

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Sinulta toivomme erityisesti lähihoitajan tutkintoa ja positiivista asennetta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä, kotihoidosta tai muusta ympärivuorokautisesta työstä tuo sinulle varmuutta ottaa asiat nopeasti haltuun, mutta myös kokemus muista asiakasryhmistä, kuten mielenterveyskuntoutujien parissa mahdollistaa onnistumisen työtehtävissä.

Mitä sinulla on lupa odottaa? 

Emme oleta, että osaisit heti kaikkea. Isompana yksikkönä perehtyminen talon tavoille ja tutustuminen asukkaisiin kestää pidempään, mutta pystymme myös tarjoamaan yksilöllisen kehittymispolun. Yksikkömme vahvuuksia ovat ihanat asukkaat sekä osaavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Yhteisö muodostuu eri ikäisistä ja taustoista tulevista lähihoitajista, sairaanhoitajista ja hoiva-avustajista tai opiskelijoista. Lisäksi yksikkömme tukena on oma toimintaterapeutti. Palkkamme muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n perusteella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! 

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä yksikön päällikköön Mirkka Riukulaan, puh. 040 184 0515, mirkka.riukula@humana.fi

Käsittelemme hakemuksia koko ajan, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Sammonkotiin täällä

Kotikylä Sammonkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.