Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA erilaisiin työsuhteisiin Sammonkotiin Jyväskylään

Julkaistu: 2021-05-07

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kotikylä Sammonkoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella Jyväskylän Keljonkankaalla. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 67 iäkkäälle ihmiselle. Asumismuotona on ryhmäkodit ja erilliset yksiöt. Sammonkodin palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. 
 

Etsimme nyt useampaa lähihoitajaa erilaisiin työsuhteisiin. Meillä on tarve niin kokoaikaisille, osa-aikaisille, vakituisille kuin määräaikaisille. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Vanhustyön, kuntoutuksen tai sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautuminen katsotaan eduksesi - samoin aikaisempi ikääntyneiden parissa työskentely.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mirkka Riukula, p. 040 184 0515, mirkka.riukula@humana.fi sekä palveluvastaava Mari Ylönen, p. 044 417 5623, mari.ylonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 ja kerro hakemuksellasi oletko kiinnostunut koko- vai osa-aikaisesta työstä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. HAKUAIKAA JATKETTU


Hae paikkaa

 

Kotikylä Sammonkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.