Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA Sammonkotiin Jyväskylään

Julkaistu: 2021-02-23

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kotikylä Sammonkoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella Jyväskylän Keljonkankaalla. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 67 iäkkäälle ihmiselle. Asumismuotona on ryhmäkodit ja erilliset yksiöt. Sammonkodin palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. 
 

Etsimme nyt lähihoitajia eri pituisiin työsuhteisiin. Haemme yhtä kokoaikaista hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, sekä yhtä kokoaikaista hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 saakka (mahdollisuus jatkoon). Lisäksi meillä on jatkuva tarve myös keikkatyöntekijöille. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Huomioimme haussa myös opintojensa loppusuoralla olevat alan opiskelijat. Vanhustyön, kuntoutuksen tai sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautuminen katsotaan eduksesi - samoin aikaisempi ikääntyneiden parissa työskentely.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mirkka Riukula, p. 040 184 0515, mirkka.riukula@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.3.2021. Ilmoita hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kokoaikaisesta tehtävästä vai keikkatöistä.


Hae paikkaa

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.” Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.